Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після матчу із " Ворсклою"

2016-08-28 12:06 Декілька тисяч глядачів на величезному стадіоні, свист власних вболівальників, Морозюк, Громов, Корзун в основі, повна відсутність ...

Декілька тисяч глядачів на величезному стадіоні, свист власних вболівальників, Морозюк, Громов, Корзун в основі, повна відсутність гри, ледачий Ярмоленко ніколи не думав, що через два роки «Динамо» Реброва буде виглядати так.

Тут не питання у силі «Ворскли». Команда із Полтави просто трішки досвідченіша, зіграніше, майстеровитіше, ніж «Карпати», «Сталь», «Дніпро» та «Волині».

В такий футбол «Ворскла, грає із першого дня роботи Сачка. Тут питання в «Динамо», яка взагалі втратило та розгубило всю гру. Навіси та закидання в штрафну – цього замало, навіть для такої команди, як «Ворскла». Невже цього не бачив головний тренер, коли ці всі процеси починалися? Про що він думав ціле літо? На що сподівався, коли запрошував до команди Гладкого, Федорчука, Корзуна, Громава, Морозюка та інших??? Чи тренера просто ставили перед фактом? Тут не питання в поразці( чемпіонат складається не тільки із перемог), але в тому що немає хоч найменших натяків на покращення, не видно жодних перспектив

Морозюк ніколи не був стабільним гравцем. Він міг видати один гарний матч, а потім провалитися. До того ж, тільки ліміт на легіонерів та життя зробили із нього захисника, до цього він грав в атаці. Тобто, про ніяку надійність в захисні мова не йде. Матч «Карпати «- «Динамо», момент Костевича – Худоб’яка, коли Худік не влучив в поржоній кут прийшов із лівого флангу атаки господарів, або правого флангу оборони «Динамо. Матч «Динамо»- «Дніпро» момент Блізніченко – Баланюк, коли молодий форвард гостей влучив в стійку прийшов із того самого флангу. Яка ніфіг тут ЛЧ?! Морозюк може підміняти, застосовуватися в ротації, але грати в онові «Динамо»- непідйомна планка для нього. Корзун – тільки боротьба. В «Динамо» так побудована гра, що опорник фактично веде гру команди, забезпечує контроль м’яча, в цьому Корзун не помічник взагалі. Гру більше ведуть центральні захисники. « Динамо» в кожному матчі пропускає контратаки, навіть від « Сталі» та « Волині» це пряма відповідальність опорника. Бачу Микита аткивно дарує свої футболки, ходить на ефіри. Насправді, футболіст повинен все говорити на полі. Громов не вразив в жодному матчі «Динамо». Навіть відрізків чи моментів не було. Але грає він, а Гусев, Дерліс навіть Циганков та М’якушко сидять.

Але це все гравці, навіть із посередніх футболістів можна зробити команду, якщо є ТРЕНЕР. В мене складається враження, що Ребров почав не реагувати на події, які відбуваються навколо закрившись у власному світі. Не так давно ми в ЛЄ програли «Ольборгу» 3-0. В наступних матчах було видно, що в клубі попрацювали над помилками, зробили певне щеплення і схожих помилок дуже довго не було. Потім була «Фіорнетина». Матч показав наше не вміння грати першим номером та проблеми в середині поля. Списали все на відсутність досвіду травми( Велозо, Беланда), взяли Петровіча, який мав добавити фізичної сили. Після цього послідувала поразка від «Шахтаря», невиразні ігри із Челсі( тоді « сині» були у великій кризі, а ми за два матчі майже нічого не створили), «МС» знову « Шахтар». Ніхто вже ні з чим не став боротися. Легіонери- переставали грати, українці - втрачають мотивацію, новачки – не здатні підсилити команду, скоріше навпаки.

Зовсім не сподобалися відповіді Реброва після матчу. Мовляв, від нас йдуть гравці, а рівноцінної заміни ми знайти не можемо, обходимося тими хто є. Так Велозо пішов не тому, що він сам хотів залишити Києві, а тому, що йому ніхто не пропонував нову угоду. Сам тренер говорив, що у нас є Федорчук. Драговіч не приховував, що хоче піти. До цього потрібно було готуватися раніше. До цього ж «Динамо» підписувало Теодорчика та Атнунеша. Значить раніше могли.

Напевно, що Ігор Суркіс тепер полізе до кишені заради підсилення. Емоції ніколи не давали нічого гарного в футболі. В нас вже є досвід підписання на самому фініші Ескобара, Нані, Дуду. Нічого гарного із цього не вийшло. Хоча зараз є можливість взяти Коноплянку. Іспанці пишуть, що « Севілья» готова його продати. Потрібно сідати і думати над всіма можливим ризиками та фінансовою складовою. Ми зараз не в такій ситуації, що вибирати, ми можемо тільки думати над можливостями. На мою думку, Коно – краще, ніж вся ця рать агента Шаблія разом взята. Однією із причин прогресу Погба в «Ювентусі» були партнери по центру поля Відаль, Пірло, Маркізіо. Молодий француз зміг багато чому навчити в іменитих партнерів. От чому може навчитися Циганков спостерігаючи за грою Громава та Ко? Можливо, із Коноплянкою і Ярмоленко буде цікавіше.

Зараз на «Динамо» чекає перерва пов’язана із збором збірної. Реброу є час подумати та все прикинути. Далі нас чекає «Шахтар» – «Наполі» - «Зоря». Я не впевнений, навіть у двох перемогах. Напевно, це буде вирішальний час для Реброва. Десть далеко в глибині душі я дуже радий, що Маркевич та Кучук зараз без роботи

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2016, 12:06
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть