Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що сподобалося, а що не сподобалося у перший місяць роботи Олександра Хацкевича Выбор редакции

2017-07-11 15:11 Уважно спостерігав за зборами «Динамо». Зрозуміло, що це тільки підготовка, тому далекоглядних рішень роботи не варто. ... Що сподобалося, а що не сподобалося у перший місяць роботи Олександра Хацкевича

Уважно спостерігав за зборами «Динамо». Зрозуміло, що це тільки підготовка, тому далекоглядних рішень роботи не варто. Але загальні тенденції того, що ми побачимо у офіційному сезоні проглядуються.

( фото Спорт Арени)

Хочу поділитися враженнями від перших кроків та рішень Олександра Хацкевича на чолі «Динамо»

Сподобалося

Відмова від контролю м’яча. Контроль м’яча заради контролю м’яча –це утопія. Пригадайте проблеми Гвардіоли минулого сезону із « Баварією» у Європі, коли філософія Пепа зробила мюнхенський супер –клуб вразливим та прогнозованим у Європі. На мою думку, «МС» має ті самі проблеми. Стиль гри повинен давати дивіденди, але виходить так, за «Динамо» просто опинялося перед трьома лініями оборони суперника. Втрачалася динаміка, швидкості. Все просто переростало у позиційну атаку. Про швидкий вихід із оброни та контратаки вже всі давно забули що це таке. Київ завжди славився своїм вмінням швидко переходити із оброни в атаку.

( фото Ільї Хохлова)

Трансферна політика. На збір поїхали ті, хто реально претендував на першу команду «Динамо». Ніяких « туристів» та роздутих списків. М’якушко та Андрієвський – реально не дотягують до рівня першої команди. Нічого нового там не побачиш скільки не дивися. Гладкий та Федорчук – просто слабкі гравці, які не зрозуміло, як опинилися в Києві. Після зборів були прийняті чіткі та логічні рішення:

  1. Яремчук – найслабший поки нападаючий. Реально він програє конкуренцію всім іншим нападаючим «Динамо». Потрібна оренда. Дуже сподіваюся, що цього разу Рома отримає не тільки ігрову практику, але збільшить свою майстерність.

  2. Рішення по Рибалці запізнилося на рік. Було видно, що він вже не тягне. Все назад, поперед, ніякої гостроти, стандарти перетворилися на банальщину, ніяких гострих кутових, один тільки гол із штрафного, у виконанні своїм прями обов’язків – великі проблеми. Тут питання не в місці для співвітчизника Корзуна. На позиції атакуючого півзахисника( рідна для Сергію) Рибалці не вистачає швидкості. Розігнати атаку він просто не може.

  3. Підсилення позиції правого захисника. Проти сильних суперників Морозюк виглядає не переконливо у захисті. Мені Кендзера чимось нагадує Бетао. Тільки Томаш інколи програє швидкісні дуелі та не завжди вистачає швидкості підключатися в атаку. Я так зрозумів, що Олег Романович Лужний бачить у нього який потенціал, або власне відображення.

( фото Спорт Арени)

  1. Ще перед зборами був сформований список молодих гравці, які можуть поїхати в оренду, або будуть відпущенні безкоштовно. Там можна сперечатися по певних гравцях( Оріховський), але загалом рішення доволі правильне. Не потрібно тішити ні себе, ні когось ілюзіями. Хотілося б щоб простіше прощалися із молодими гравцями. Осман зараз в « Карпатах». Дай Бог у нього там щось вийде. У «Динамо» є Антунеш, є Михайличенко, є Дубінчак із якого Олег Романовича може спробувати зробити гравця першої команди. Бійцівські якості точно є у Влада. Пропишіть суму за яку можна повернути гравця, або відсоток від подальших продаж та й живіть собі спокійно. Це загальна практика.

Почали роботу із чистого листа. Всі старі проблеми пішли із старим тренером. Із кожним гравцем почали із чистого листка. Бачимо, що Мбокані навіть не тільки приїхав, але і грає та навіть забиває. Із Хачеріді немає проблем. Буяльсикий та Корзун отримали свій шанс.

Не сподобалося

Робота із молоддю. Успіхи на рівні молодіжних та юнацьких команд у «Динамо» значні, але це ніяк не відносить до першої команди. Олег Лужний, коли виконував обов’язки тренера «Динамо» відкрив для першої команди Кравця. Давав шанси Бутеніну. У мене були сподівання, що із Тимчика Лужний спробує зліпити щось. Якщо буде підписаний Кендзера, так Тимчику немає сенсу сидіти у дублі. Он Шаран натякав, що його команда має проблему із правим захисником і введе перемовини із потенційним кандидатом. Шапаренко та Балеца є доволі цікавими молодими гравцями на актуальну позицію атакуючого півзахисника. Може із основи випасти Шепелев. Мбокані може залишити менше часу Беседіну.

( фото Ільї Хохлова)

Проблемні позиції. На певних позиціях проблеми нікуди не ділися. Ні Коваль, ні Рудько не вразили. Гра Антунеша та Очігави на лівому фланзі викликає питання. Гармаш – тільки один повноцінний атакуючий півзахисник у команді. Ми знаємо всі, що Денис має проблеми із здоров’ям( пропустив частину зборів) та не завжди стабільний. За його спиною – тільки схема із двома нападаючими.

( фото Ільї Хохлова)

Перебір гравців. Незважаючи на те, що дехто вже пішов, дехто вже сидить на валізах залишаються позиції, де є явний перебір футболістів. Так потрібно розібратися, хто залишиться в нападі. Бо зараз там гравців на три команди. Зараз є чотири воротарі із прицілом на першу команду. Це трохи забагато. В центрі захисту теж ніхто не пішов. Як мінімум Бурді та Очігаві варто задуматися.

Повернення Олега Гусєва. Я не розумію, цього ходу. Здатний Олег Анатолійович підсилити «Динамо»? Я дуже не впевнений. Тим паче, що здорово показує себе Циганков. Можливо, піде Дерліс, який вже починає бісити своєю байдужістю. Проти «Шахтря», в ЛЧ та ЛЄ Гусєву буде важко. Це показали матчі минулого та навіть позаминулого сезону. Не думаю, що щось тут може мінятися в кращу сторону. Я так зрозумів, що Хацкевич більше бачить Гусєва граючим тренером. Людина, яка допоможе скріпити команду із середини. Подивимося, що із нього вийде.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.07.2017, 15:11
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть