Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Спасти рядового Беседіна Выбор редакции

2017-08-07 16:44 Дуже добре, що Олександр Хацкевич знайшов підхід до Дьємерсі Мбокані. За потенціалом, за майстерністю –це найсильніший ... Спасти рядового Беседіна

Дуже добре, що Олександр Хацкевич знайшов підхід до Дьємерсі Мбокані. За потенціалом, за майстерністю –це найсильніший нападаючий не тільки команди, але і всього чемпіонату. Ми всі бачимо, що Мбо скає ключовим гравцем у тактичних побудовах Хацкевича та має довіру від нового тренерського штабу Динамо.

Тільки у такій ситуації Артем Беседін міцно сів на лавку. Беседін минулого сезону після провалу Галадкого та поганої гри Мораєса став справжнім відкриттям для «Динамо». Забивав у ЛЧ, забивав «Шахтарю», став основним нападником та бомбардиром команди весною.

Тренер відповідає за результат. Ніхто не буде собі ворогом і не буде ставити нападаючого, який на думку тренера, чи виходячи із тактичної побудови гри, є слабше від своїх конкурентів. Хацкеивич бачить на позиції нападаючого Мбокані. Це його виріб, який потрібно поважати. В кінці сезону стане ясно наскільки був правий чи не правий тренер. Беседін, Кравець та Мораєс можуть сперечатися між собою тільки за право буди дублером Мбо, або отримувати час виходячи на заміну.

Виходити із лавки і підсилювати гру – не так просто. Далеко не кожен гравець може попасти у гру. Тут потрібна особлива психологія. Артем Беседін є ще дуже молодим гравцем, впевненості його не завжди вистачає. Напевно, йому дуже важко виходити на конкретні матчі, чи на заміни і давати результат. Як нападаючий він ще не сформуватися, не має потрібного досвіду бо провів на високому рівні тільки пів сезону. Тим паче, що преса та експертне середовище тисне. Не встиг завершитися матч у Полтаві, як із всіх щілин полилося, що Беседін не той нападаючий, який потрібний «Динамо». Я розумію, що Беседін – гравець із характером, людина, яка чіпляється за шанс, але недовіра тренера, тиск ЗМІ зможуть вибити впевненість із будь –якого гравця.

( фото Олексія Новіка)

Давайте чесними: Олександр Хацкевич не дуже довіряє Артему Беседіну. Пригадайте, шо після матчу із « Чорноморцем» сказав, що Артем « сирий». Я так розумію, що Олександру Миколайовичу імпонує грає Кравця. У Берні, коли потрібно було чудо на останніх хвилинах, вийшов саме Кравець, а не Беседін, який краще від свого тезки грає головою( актуально при довгих передачах). Але і Кравець не той гравець, який може із лавки якісно виходити. Пригадайте його виступи у Німеччині та Іспанії. На мою думку, для ролі джокера, гравця який підсилює гру із лавки найбільш підходящим є Мораєс

Тренер робить ставку на інших гравців, клубу потрібно розвивати футболіста, гравцю потрібна ігрова практики та розвиток( молоді роки швидко летять). Тим паче, що для збірної України Беседін є важливими гравцем. У такій ситуації, коли молодий форвард не отримує достатньої ігрової практики, кращим варіантом є оренда. Тільки грамотна оренда, щоб гравець прогресував. Нагадаю, що свого часу саме оренда до рідного Харкова дала можливість Беседіну оцінити рівень УПЛ.

Дмитро Хльобас поїхав до мінського «Динамо». Зрозуміло, що це не чужа для Хацкевича команда. Але що хто чув про розвиток та прогрес гравців у Білорусії? Абсолютно слабкий чемпіонат, де майже немає цікавих гравців. Ми бачимо, що наші другорядні гравці їдуть до цього чемпіонату і там на доволі хорошому рахунку. В той же час, талант із Білорусії Корзун поки не показує нічого. В Україні теж немає команди, де Беседін міг би розвиватися. Можна було говорити про «Зорю». Проблема нападаючого так є доволі гострою, але загальний рівень команди дуже впав. Тому залишається тільки Європа. Здорово було б, що Беседін замість того щоб протирати штани на лавці грав та розвивався. Користь від цього мали б всі, в тому числі і збірна.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2017, 16:44
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть