Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вересневий вибір Олександра Головка Выбор редакции

2017-08-27 10:51 Слідом за Андрієм Шевченком свій список оголосив тренер молодіжної збірної Олександр Головко. Тільки на відміну від ... Вересневий вибір  Олександра Головка

Слідом за Андрієм Шевченком свій список оголосив тренер молодіжної збірної Олександр Головко. Тільки на відміну від Андрія Миколайовича який продовжує свій відбір, Олександр Борисович тільки починає новий відбірковий шлях. Суперниками нашої молодіжної команди у перших матчах будуть ровесники із Латвії та Андори.

( фото Динамо Київ від Шуріка)

Воротарі: Дмитро Безрук(« Чорноморець»), Назар Федорівсьикй( «Оболнь- Бровар») Чесно кажучи, мені ніколи не подобалася гра Безрука. Я не бачу в його діях прогресу порівняно із тим часом, коли він почав тільки грати в УПЛ. Зараз в « Чорноморці» він основний. Результати команди – не кращі. Не жаль, травмований його конкурент по клубу та збірній Данило Каневцев. Федорівсьикй стабільно грає за першолігову «Оболонь». Початок сезону для команди із Києва доволі хороший, поки «Оболонь» тримається в частині лідерів.

Не отримав свій виклик Володимир Маханьков. На жаль, він зараз не так часто грає за дубль. Але потенціал у гравця є доволі великим. Андрій Лунін поїхав до національної збірної, де буде третім воротарем. На мою думку, в такому віці краще грати, ніж просто тренуватися із першою збірною.

Захисники: Павло Лук’янчук( «Олімпік»/ «Динамо»), Олександр Осман( « Карпати»/»Динамо»), Богдан Михайличенко( « Сталь»/»Динамо»), Ігор Кирюханцев( « Маріуполь»/»Шахтар»), Іван Зотько( «Валенсія»), Ілля Брюхов( «Потенца»)

Капітан Лук’янчук перейшов із молодіжної команди «Динамо» до «Олімпіка». Стабільно грає на позиції правого захисника, хоча два останні матчі пропустив. Осман поїхав в оренду до « Карпат» , але там зіграв тільки одну гру проти « Ворскли». Тут така ситуація, що львівська команда не хоче розвивати Османа без права викупу більше довіряючи власному вихованцю Лебеденко. Тому подальші перспективи Османа у Львові є доволі туманними. Богдан Михайличенко стабільного грає за « Сталь» на позиції лівого захисника. Провід хороший матч проти «Шахтаря». Ігор Керюханцев теж змінив молодіжну команду «Шахтаря» на « Маріуполь». Ігрову практику в команді Севідова теж отримує. Іван Зотько грає за другу команду « Валенсії». Дуже важко сказати, як ідуть його там справи. Такою інформацією я не володію. Так само мало інформації про виступи Брюхова в Італії.

Не отримав виклик Олександр Тимчик, який змінив молодіжнку команду на ту ж « Сталь». Зараз наче стабільно грає за нову команду. Правда не завжди успішно: саме помилка Тимчика коштувала другого голу в матчі проти «Шахтаря». Португальський Литвин так і не перейшов до «Бенфіки». Дивує відсутність Миколенка із «Динамо». Але то скоріше питання часу На позицію правого захисника головний кандидат – Кірюханцев. Це його рідна позиція, хоча він може зіграти і на протилежному фланзі. Капітану Лук’янчуку пару в центрі захисту складе хтось із наших легіонерів: або Зотько, або Брюхов. Думав, що шансів більше у першомго, бо він старший майже на три роки. Зліва більше шансів має Михайличенко, бо він на відмінну від Османа стабільно грає за свою команду в УПЛ.

Півзахисники: Бека Вачіберадзе» ( «Бетис»), Богдан Леднев( «Динамо»), Олександр Зубков( «Шахтар»), Валерій Лучкевич ( « Стандард»), Євген Чеберко ( «Зоря»), Максим Третьяков( « Чорноморець»), Олександр Піхальонок( «Шахтар»), Євген Цимбалюк( «Олімпік»), Максим Луньов( «Зоря»), Мир’ян Мисик( « Сталь»), Юрій Вакулко( «Дніпро»).

Вачіберадзе мав міняти команду влітку бо не мав ігрової практики навіть на рівні молодіжної команди « Бетису». Тим паче, що його контракт закінчувався. Непотрібний одеський гонор дає про себе знати. Але Головко працює із ним починаючи із збірних Ю -17. Леднев стабільно грає за дубль «Динамо». Не менше стабільно грає за дубль «Шахтаря» Зубков та Піхальонок. Справи Лучкевича у Бельгії не кращим чином. Схоже, що на нього там не розраховують. Агенти заробили, а що буде далі – мало кого цікавить. Не здивуюся, якщо він змінить команду до 1-го вересня. Вакулко пропустив всю підготовку до старту сезону із «Дніпром». Не хотів грати у Другій лізі, але без ігрової практики у збірну не кличуть. Вакулко та само, як Довбик мають контракти із «Дніпром» до 31-го грудня. Обоє хочуть піти. Чеберко нічого не грає в «Зорі». Луньов мав більше практики на старті сезону, але його перспективи із приходом до команди Громова та Караваєва стають дуже маленькими. Третьяков був одним із лідерів « Чорноморця» весною. В новому сезоні зіграв гарний матч проти «Динамо»( асист), забив «Олександрії»( але і отримав вилучення). Поки не стабільний, як і вся його команда. Мисик – один із лідерів «Сталі». Цимбалюк грає в першій команді « Олімпіка»

Наче взяли всіх, кого могли. Можливо, питання викликає Швед. На скільки я знаю, він зараз знаходиться в стані зміну клуба. Не отримав виклику Гуцуляк. Дивно трохи, бо нам потрібно буде атакувати в обох матчах. Динамо, чому Шапаренка? Він стабільно грає за молодіжну команду "Динамо", має більше ігрової практики, ніж скажімо Вачіберадзе та Вакулко

Цимбалюк, Піхальонок та Чеберко будуть сперечатися за позицію опорника. Навряд проти таких суперників будемо грати в два опорних хави. На Кубку Лобановського грав Чеберко. Цимбалюк зараз має стабільну практику на рівні УПЛ. Піхальонка вважають талантом «Шахтаря».

Лучкевич, Зубков, Третьяков, Луньов, Мисик – гравці флангу. Думаю, що більше шансів має Лучкевич через досвід, а менше Луньов бо він самий молодший. Тут може бути різний вибір гравці на окремий матч

Вачіберадзе та Вакулко - атакуючі гравці середини поля. Бека – типічна «десятка», розігруючий, плеймейкер, він веде гру команди. Юрій – діє по всій ширині атаки, теж може віддати, обіграти.

Нападаючі: Андрій Борячук( « Маріуполь»/ «Шахтар»), Артем Довбик( «Дніпро»), Станіслав Біленький( «Олімпік»)

Боряучк змінив літом «Шахтар» на « Маріуполь». Пропустив всю підготовку до сезону через травму. Поки тільки набирає кондиції. Я не вірю в цього гравця взагалі. Я думаю, що його розбалувавли в «Шахтарі». Справи Довбика теж ідуть не кращим чином. Хоче спробувати свої сили в сильнішій команді, пропустив підготовку до сезону та стартові тури в «Дніпрі». Чекає завершення контракту. Подивимося, що із цього буде. Біленький став відкриттям старту сезону – забив « ПАОКу» , «Зорі». Незважаючи на вік – доволі хороший нападаючий, який має відчуття голу, гравець штрафного майданчика, але йому тільки 18-ть років. Вчора в матчі із « Карпатами» нічого не показав.

Із тих кого не викликали можна говорити тільки про Олексія Щебетуна, який змінив молодіжну команду «Динамо» на « Сталь». Нічого особливого він поки не показує, хоча Щебутун гравець такого типу, що залежний від пасів. А « Сталь» грає через контратаки. Це не зовсім його футбол.

Довбик та Борячук – гравці приблизно одного типу: обоє швидкі, технічні, люблять грати із глибини. Біленький – гравець більше силового типу, форвард штрафного майданчика. Головко може грати і через два нападаючих, тим паче, що рівень суперників дозволяє. Виходить десь такий склад: Безрук- Кірюханцев, Лук’янчук, Зотько( Брюхов), Михайличенко( Осман), Чеберко-Лучкевич, Вачіберадзе, Вакулко , Зубков-Борячук( Бовбик)

Підводячи певні підсумки, хочу сказати, що Олександр Головко продовжує робити ставку на гравців 1996 року народження( Лук’янчук, Осман, Кірюханцев, Лучкевич, Вачіберадзе, Зубков, Борячук Піхальонок), тобто, на тих футболістів, яких він добре знає по спільній роботі в Ю -17 та Ю 19. Я думаю, що це покоління вже дало все, що могло. Я маю на увазі Зінченка, Коваленка, Беседіна та можливо Матвієнка. Час давати дорогу більше молодим. 1997 рік вийшло не дуже, але 1998 рік подарував багато талановитої молоді. Думаю, що зараз час їх розвивати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2017, 10:51
27.08.2017, 10:51
280951 2 florin, capella
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть