Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Досить скиглити! Выбор редакции

2018-02-21 14:26 Нафтовик – Укрнафта», «Шериф», «БАТЕ», « Маріуполь»( перемагали 0-2, а потім програли 3-2 і зберегли місце ... Досить скиглити!

Нафтовик – Укрнафта», «Шериф», «БАТЕ», « Маріуполь»( перемагали 0-2, а потім програли 3-2 і зберегли місце в еліті футболу господарям), «Зоря»( 4-4), « Скендерберу», зараз « Маріуполь»- Лозанна –це не повний перелік шрамів на серцях вболівальників «Динамо» в останні роки. Можна, звичайно, що звинувачувати у всьому недругів, кивати в сторону ФФУ, вболівати за «Рому» і тому подібне, але реально це вже не випадковість, бо таких провалів майже на всіх фронтах вистачає, а скоріше загальний стан справ.

Прийшов час працювати. Тільки так можна щось змінити.

( фото Динамо від Шуріка)

Замість Реброва призначили Хацкевича. Хтось зрозумів, чому саме його? Я не проти, але не розумію, та не знаходжу для себе жодного аргументу на користь Олександра Миколайовича! Асболютно нічого в молодіжних командах та провал в збірній Білорусії( звідки не всіх виганяють, а у Хацкевич не доопрацював навіть один відбір). Олег Лужний так і не став самостійним, успішним тренером. Коли йому запропонували взяти відповідальність у Львові – відмовився. Максим Шацьких працював тільки із молодіжними командами помічником. Я розумію, що вони між собою друзі, однодумці. Я розумію, що проблем в роботі із цими тренерами у керівництва не має. Але тоді і не варто чекати результатів та здобутків. Всі бачать гру та результат.

Потрібно будувати командну гру, бо індивідуально команда не найсильніша навіть в Україні, але без Мбокані, Циганкова, Мораєса на зборах навіть забити гол не можуть.

Який варіант? Можна чекати та сподіватися, може десять мінусів дадуть п’ять плюсів. Але віра та сподівання без діла – майже мертві. Є Юрій Вернидуб, який довів виступами «Зорі», що він кваліфікований та сформований тренер. Я не буду багато писати, просто скажу, що Олександр Андрієвський, який влітку зовсім не був потрібний сьогоднішньому тренерському штабу та навіть не поїхав на збори, зараз кандидат до збірної України, а Олександр Тимчик вже в першому матчі показав, що має величезний потенціал, нічим не гірший, ніж у Кендзьори. Футболісти приходять не зрозуміло звідки – розкриваються, молодь – прогресує, є якийсь малюнок гри. Дайте матеріал, створіть умови – отримаєте результат. Як по мені, все тут очевидно

Ротаню -36, Гусєву -34, Мбокані -32, Морозюку, Хачеріді та Мораєсу -30 років. Таким віковим «Динамо» я не пам’ятаю. Це при тому, що минулого сезону юнацька команда в Юнацькі ЛЧ виступила дуже здорово та подарувала багато перспективних гравців. Які перспективи в Смирного, Алібекова, Шепелева, коли запрошується віковий Ротань? Як це все поєднати у одному команду? Так само і про Русіна, який має конкурентів у лиці Мбокані, Мораєса, Беседіна, Хльобаса. Напевно, що далі дублю важко про щось говорити.

Вже були епопеї із контрактами Макаренка та Віди. Зараз Мбокані та Хачеріді викручують руки із підписанням нових угод. Якщо із Мбо все давно зрозуміло, так гра Хачеріді – для мене сюрприз. «Динамо» дало йому все, що він тільки має у житті. Потрібно хоч із якоюсь повагою відноситися до рідного клубу( я дуже сподіваюся, що так воно і є). Вчорашня гра Віди показує, що не варто особливо триматися зубами за гравців. Цікаво подивитися на клуби. які запросять цих гравців виходячи із хньої гри, віку, проблем, травм та фінансових вимог?

Зараз в команді явний перебір гравців. Так чотири воротаря, шість центральних захисників, чотири форварди, із видужанням Сидорчука буде перебір в середині поля. Спочатку віддають Коваля сподіваючись на Рудька та Бущана, які мають мінімальний досвід( до того ж, Георгій підвержений травмам), відпускають Коваля, а потім в екстреному випадку беруть Бойка. Не шукайте тут логіки. Пантіча та Корзуна вже списали, але ж зарплату прописану в контракті їм платити потрібно. Навіть якщо вони грають за «Динамо» Ю -21. На так давно у такій ролі був Гладкий. Не підходить Беседін – дайте йому можливість розвиватися, прогресувати в оренді.

Все це поле відповідальності спортивного директора Олексія Олександровича Михайличенка. Хтось розуміє, чим він займається, або бачить його роботу. Поки було більше грошей у власника – ще якось все було, а зараз завали по кожному напрямку. Просто клуб живе одним днем, без розуміння того, що буде завтра та яким буде те завтра. Всі чекають, що знову грошей стане більше. Але навіть із хорошим фінансуванням в ми особливо зірок із неба не хапали. Тут питання не в грошах…

Скільки вже розмов про нових Шевченків, Ребрових, Шовковських, Гусіних і тому подібне. Але зараз стабільно в першій команді гра тільки Віктор Циганков. Я думаю, що його талант проріс би навіть скрізь асфальт, тобто, при будь –якому тренері. Але загалом молодь НЕ ГОТОВА КОНКУРУВАТИ ІЗ ГРАВЦЯМИ першої команди. Тут потрібно тепрпіння та довіра, яка була у Реброва до Шепелева та Беседіна, або система підготовки гравців. Свого часу становлення у дорослому футболі Рибалка отримав тільки через оренду в « Словані», то й же Буяльсьикй пройшов школу Грозного в Ужгороді, Беседін був в « Металісті». Зараз прогресують Тимчик та Андрієвський. Чому це все не поставлено в систему? Чи нам виграші молодіжних першостей важливіші, за прогрес футболістів? Ми маємо цікаві перспективні команди на юнацькому рівні( чого варта тільки команда перший чемпіон першості Ю -19 із Яремчуком, Бурдою, Харатіни, Кузиком, Полегеньком, Чумаком), але в гравців першої команди це не переростає.

Лозанна. Було б дивно, якби вони стали на бік «Динамо». Це фактично знищувало б чемпіонат, бо кожна команда могла б подати відповідний позов, особливо ті, хто вже був у Маріуполі та там програв. Сумніватися в безпеці в країні яка буде проводити фінал ЛЧ – напевно, що теж ніхто б не став. Ну і колегіральна порука, проти своєї ж федерації європейські чинвники навряд чи пішли. Невже цих аргуменів мало для того, щоб розуміти всю безперспективність Лозанни?????

Зараз реальними залишаються два варіанти:

  1. Або ми продовжуємо гнути свою лінію далі, граючи при 5 –ти тисячах вболівальників у 4-х мільйонному місті, сподіваючись, що завтра буде краще, ніж сьогодні.

  2. Або ми починаємо працювати, будувати свою систему виходячи із фінансових можливостей роозуміючи, що результат вона дасть можливо не сьогодні – завтра спираючись виключно на професіоналів своєї справи. Бо футбол –це не тільки футболісти, які виходять на поле, але і люди які формують склад, тренують футболістів, займаються їхньою підготовкою.

Дуже сподіваюся, що Ігор Михайлович обире другий варіант.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2018, 14:26
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть