Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прощавай, Кузнєчик!

2017-02-09 20:40 Ми живемо в такий час, що нас дуже важко чимось здивувати зараз. Якими б людяними ми ... Прощавай, Кузнєчик!

Ми живемо в такий час, що нас дуже важко чимось здивувати зараз. Якими б людяними ми не були, та кожного дня ми чуємо рядки цифр. А за цифрами загиблих і поранених стоять живі люди. Вчора ми відсвяткували загибель бандюка Гіві. Та з достовірних джерел стало відомо, що було підірвано два урали у бойовиків, загинуло 28 чоловік.

А ввечері ми дізнались, що загинув ще один донецький хлопець, який близький і Шахтарю, і Динамо. Загинув Віктор Чанов. Це людина епоха для Динамо. 9 років в Динамо як гравець і рік як тренер першої команди. Загинув ще досить молодим… Царства Небесного Вам, Вікторе Вікторовичу!
Та я хотів би поговорити про туристів. От є такий момент у сьогоднішньому Динамо. Туристи, яким час безболісно покинути Динамо. І це не через моє ставлення до цих гравців. Насправді є ті, хто мені не подобаються, як Морозюк, та Коля грає у кожному матчі. Тоді як туристи – нова мода в Динамо. Зараз їх 4 в Іспанії і замість них краще б взяли молодь. Не розумію що там роблять Бущан, Громов, Федорчук і Гладкий. Вони тренуються, та їх поява в матчах… вони майже не грають. Люди просто приїхали пожити в гарному готелі в Іспанії. Думаю, що важливо розставляти пріоритети. Туристам не має місця в Динамо. Дійсно краще б повезли туди гравців молодих, навіть з ю17, Ю16, їм би це було корисно. Взяли б юного воротаря, захисника, півзахисника і нападника. По одному в кожну лінію. Важливо молодим хлопцям бачити, що за ними спостерігають. Для них тренування із гравцями першої команди – вже стимул. Їх можна було б не задіювати в матчах так само, та користі було б у рази більше. І підтримки від власних вболівальників.

І третя тема – новина про перехід Кадара. Особисто я не так давно прочитав відомого журналіста вже закритої газети Команда, який сказав, що Динамо останній трансфер за гроші здійснило минулої зими. Сказав він це таким тоном, ніби минула зима – було років 5 тому. Ясно, що це було озвучено після переходу Пантіча вільним агентом. Динамо поступово відновлює баланс в захисті. Тому трансфер Кадара точно буде за гроші. Побачимо за які. Та трансфер дійсно є оптимістичним, бо пара Віда – Хачеріді не відчуває конкуренції, а молодь зараз не спроможна цю конкуренцію їм створити. Тому два гравця на конкретні позиції – чудово. До того ж Кадар рівноцінно грає на двох позиціях. Як, доречи і Пантіч. Поспішати не буду, треба зачекати коли все буде офіційно. І варто зазначити, що замість Федорчука все ж краще пошукати не туриста, а гарного гравця в центр поля.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2017, 20:40
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть