Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи то яма, чи то схил... Йдем у гору, не кричим!

2017-04-10 20:32 Наша людська душа так дивно влаштована. Ми не можемо до кінця бути задоволеними. Навпаки, ми завжди ... Чи то яма, чи то схил... Йдем у гору, не кричим!

Наша людська душа так дивно влаштована. Ми не можемо до кінця бути задоволеними. Навпаки, ми завжди шукаємо ложечку дьогтю. Хай і маленьку, але таку, щоб уся діжка із медом не була такою солодкою. Це і зрозуміло. Не має у житті нічого ідеального. А у футболі тим паче. Зараз всі повторюють слова Нагорняка.

Раніше, коли ще не так давно, Динамо показувало бліду гру і вичавлювало результати, то всі були кислими. Зараз з’явилась гра, дається результат. Треба подякувати тренеру, який знайшов вихід із тупикової ситуації, так здавалось, і команда потроху почала грати. Нарешті з’явилась тверда основа, а не постійне тасування складу. І ця основа все краще розуміє нову схему. Це ж не одна хвилина діла так просто перейти на нові принципи гри.
Та ми чуємо знову, що тільки Шахтар зможе показати наскільки нова схема Динамо конкурентоспроможна. Навіщо далеко ходити. І так ясно, що набір гравців у Шахтаря кращий на сьогодні. Склад збалансований. Малюнок гри вибудувався під бразильців протягом більше ніж 15 років. А у Динамо нова схема, проблеми із воротарем, по суті 4 нові гравця у старті. І якщо Бєсєдіна, який проводить перший сезон в основі, і, по суті, перші тверді матчі в основі, вже не назвеш зовсім новим. То Шепелєв, Пантіч і Кадар – абсолютно нові гравці. Ми у принципово різних вагових категоріях. Однак, нові гравці, нова схема – база для оновлення команди. Влітку в команду можуть додатись ще 3-4 нових виконавця. Хтось із молоді, хтось із новачків. Ми будуємо нову команду. Це перехідний етап. І ми можемо виграти, можемо програти Шахтарю зараз. Це не головне. Бо цей сезон вже провалено. Ці матчі – питання престижу. І судити по ним о новій схемі, про перспективу цього Динамо, про майбутнє команди дуже важко. Та й рано ще.

Можна сказати лише те, що гра команди змінилась на краще. Чи це глобально, чи це якийсь певний збіг обставин, ми будемо бачити у кожному новому матчі. Якщо команда буде додавати, гравці прогресувати, то це буде говорити про оптимальну схему, оптимальний склад. Якщо ж знову будуть провали, то це буде говорити не про погану схему, а лише про необхідність і далі оновлювати склад. Ярмоленко дійсно розквітає у новій схемі. Про це свідчить статистика. Він за останні три матчі чемпіонату набрав більше очок, ніж за попередні 17. І це вагомий показник. Треба отримувати задоволення від сьогодення.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.04.2017, 20:32
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть