Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Сусіди. ч.1. Выбор редакции

2017-05-22 21:02 На фоні загального негативу завжди хочеться відволіктись. Саме тому я вирішив написати трансферний матеріал. Бо я ... Трансферні пошуки. Сусіди. ч.1.

На фоні загального негативу завжди хочеться відволіктись. Саме тому я вирішив написати трансферний матеріал. Бо я так само можу написати про те, що команда програла третій матч поспіль, що треба гнати Реброва, розігнати всю команду і взагалі перестати дивитись цей футбол. Та я не такий. В найважчі часи я буду з командою.

Я вірю, що напрямок розвитку обраний правильно. Дійсно є багато емоцій. Легко рубанути і знищити все те, що будувалось останні роки. Та руйнувати завжди легше. А от щось створити – мистецтво. Саме тому я думаю про розвиток. Динамо не вистачає якісних гравців. Та у команди зараз не має можливостей витрачати величезні кошти на трансфери. Саме тому треба шукати раціональне зерно. Свого часу Динамо вже показувало як треба працювати. Так ми знайшли Гавранчича, Черната, Нінковича, Рінкона, Гіоане… Багато гравців приходили до нас не відомими світовому футболу. І саме у нас вони ставали стабільними гравцями своїх збірних, залишаючи видатний слід в історії Динамо, в історії футболу своїх країн. Отже, наші найближчі сусіди і їх гравці.
                                                       Флорінель Коман

Молодий гравець, який привів в цьому сезоні Вііторул до чемпіонства в Румунії. Саме його яскрава гра стала вирішальною, саме його голи і передачі, його ігрова активність дали змогу команді Георге Хаджі здобути титул. 19-ти річний гравець, який може діяти на всіх позиціях в атаці. Безумовно цей гравець є одним із яскравих молодих талантів Східної Європи. Прекрасна швидкість, вміння продавити, зіграти нестандартно. Саме тому за ним вже спостерігають цілий ряд клубів. Та зараз ми можемо за адекватні гроші придбати молодого гравця, який стане одним із лідерів оновленого Динамо.

                                                     Деніс Вавро

Цей 21-но річний центральний захисник словацької Жиліни вже встиг зарекомендувати себе з дуже якісного боку. Прекрасні габарити, чудова стартова швидкість, якісно поставлений перший пас, чудовий дальній удар і якісна гра на другому поверсі. Не по рокам зрілий центральний захисник, який вже встиг зіграти 2 матчі за національну збірну Словакії. Безумовно у хлопця прекрасна школа і чудова перспектива. Свого часу Динамо не підписало Шкртела, хоча така можливість була. Я думаю, що треба спробувати підписати сильного, вже готового до першої команди молодого гравця.

                                                        Гуіл’єрме

Якщо ви дивились ЛЧ, то бачили цього гравця у складі польської Легії. Універсальний гравець, який прекрасно може закрити багато позицій на полі. Для нової схеми Динамо він безумовно підходить тому, що може зіграти як правого, так і лівого латераля. Також прекрасно він виглядає в центрі півзахисту. Гравець вміє виконувати величезні об’єми роботи, та має якісний пас, удар. Дуже характерний, цупкий, агресивний гравець. На мою думку саме такого типу гравців так не вистачає зараз команді.

Я можу повторитись, що завжди треба думати на перспективу. Тренери міняються, змінюються гравці, та головна ціль Динамо для мене залишається сталою – перемога в кожному матчі, а життя можливе лише постійному розвитку і русі.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.05.2017, 21:02
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть