Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Замість Барси Хоффенхайм? Выбор редакции

2017-06-29 20:57 Робота на зборах кипить. Вже завтра, 30 червня, Динамо проведе перший матч на зборах із австрійським ... Замість Барси Хоффенхайм?

Робота на зборах кипить. Вже завтра, 30 червня, Динамо проведе перший матч на зборах із австрійським Ваттенсом. Та вже зараз можна зробити певні висновки. Хоча варто зачекати навіть не першого товариського матчу, а хоча б декількох офіційних, щоб зробити висновки. Та все ж вже зараз я би висказав декілька думок.

Дуже змістовним є інтерв’ю із Сидорчуком. Де Сергій розповідає про те, що команда награє 4-3-3 або 4-4-2. Та якщо дійсно буде ця схема, то 6 центральних захисників, які зараз тренуються на зборах – величезна розкіш. Навіщо мати шістьох, якщо при схемі із двома центральними достатньо мати чотирьох максимум? І чи дійсно команда повернеться до старої схеми, при якій дії Ярмоленко значно легше передбачити? Чи є тренерський штаб сам собі ворогом? Цікава і сама по собі особливість структури роботи, де кожен із тренерів відповідає за гравців певної зони і працює із ними додатково на спеціальних тренуваннях. Це відносно нова методика.

В цьому світі доцільно зауважити важливий момент. Динамо підписало хорватського фахівця, який протягом 4 років вибудовував систему у юнацьких командах Хоффенхайма. Ромео Вендлер дійсно цікавий фахівець. Не буду давати посилання, але в інеті є робота тренерського штабу Хоффенхайму по розбудові дитячо-юнацької школи, робота із схемами, принципами, методологією, селекцією. Дуже якісна і цікава робота. Якщо хтось захоче ознайомитись, то пишіть мені, скину посилання в приват. І Вендлер там зазначений як фахівець, який працює із групою атаки, працює над завершальною стадією. Безумовно він наближений до відкриття минулого сезону у Бундеслізі молодого фахівця Юліана Негельсманна. Вони довгий час працювали разом у командах 17-ти і 19-ти річних гравців. Варто зазначити, що Хоффенхайм грає за схемою 3-5-2. Так, це не 3-4-3 Реброва. Та це все та сама схема гри у 3 центральних оборонця. Зрозуміло, що Вендлер є профільним фахівцем по роботі із молоддю. Саме тому для нього Динамо – суттєве зростання у кар’єрі. Та його фах сумнівів не викликає. Те, що Хоффенхайм, як і Хацкевич, працюють зонально, а не як Ребров загальнокомандно – важлива причина запрошення хорвата.

Сам факт підписання далеко не дешевого системного тренера – також важливий показник. Бо останнім часом ми все більше розчаровуємось новинами. Як і те, що все більше новин про трансфери гравців із інших чемпіонатів. Так, це молоді гравці, які не коштують величезних сум. Та це безумовно обнадіює. Команда продовжує розвиватись. А на зборах присутні всі гравці.

Я просто висказав декілька думок. Підкреслив певні деталі. Та загальний настрій все ще не такий і оптимістичний. Молодь не поїхала на збори. Багато хлопців будуть шукати собі нові команди, такі як Оріховський, Осман, Лук’янчук. Думаю, що цей список значно зросте. І все ж команда працює на зборах. Тепер варто дочекатись перших матчів і там вже дивитись і думати.

Дякую за Вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.06.2017, 20:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть