Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Спробуємо поласувати медом))

2017-07-24 20:10 Зараз, коли емоції після перемоги над Шахтарем трохи заспокоїлись, настав час подумати про ЛЧ. Я не ... Спробуємо поласувати медом))

Зараз, коли емоції після перемоги над Шахтарем трохи заспокоїлись, настав час подумати про ЛЧ. Я не писав багато про матч із донецькою командою. Та я прочитав багато коментарів, думок. Є багато ейфорії. І це все на тому фоні, що у моєму попередньому матеріалі народ так і сходив невірою у Хацкевича. А тут одна перемога і всі знову вірять.

Та треба опускатись на землю. Гравці не змінились. Від любові до ненависті лише один крок, один матч. На один матч може налаштуватись будь-яка команда. А от стабільно демонструвати таку віддачу, такий результат – і є головна задача команди. Саме тому зараз у команди період, коли не має часу розслабитись. Кожна 3 дні матч. І кожен наступний матч відповідальніший за попередній.
Не має часу на тактику. Треба грати і давати результат. Саме тому у цьому цейтноті і проявляється клас гравців, клас тренерського штабу. Сьогодні на черзі Янг Бойз. Ця команда у минулому році перемогла Шахтар. Тоді до них поставились без поваги. Якась посередня швейцарська команда. Та й дома донецька команда переконливо перемогла. А от на виїзді все пішло не так. Правда тоді був японець Кубо, який забив два голи, а потім протягнули у серії пенальті перемогу. Зараз Кубо вже не має. Та стиль гри команди залишився таким самим. Треба поламати голову для того, щоб зрозуміти як грати проти такого суперника.

Не думаю, що варто детально зупинятись на іменах гравців. Склад у Янг Бойз дуже стабільний. І команда, як і Динамо, намагалась навесні грати у 3 центрбеки. Та зараз знову повернулась до класичної схеми 4-4-2. Я думаю, що їх схема дуже схожа із тим, що планує будувати Хацкевич. Просто схема швейцарців більш агресивна. Бо у нас під центр форвардом грає Гармаш, який якісно працює на оборону. А у Янг Бойз на вістрі знаходиться швидкий, агресивний гравець. А височенний форвард Оаро працює по всій ширині фронту і його задача скинути м’яч за спину захисту. Під нього завжди відкривається один із гравців, який забігає за спину.

Група атаки – 4 гравці. Француз Раве, серб Сулєймані, француз Оаро і івуарієць Ассалє. Це швидка і мобільна група. Раве і Сулємані - гравці із поставленим ударом із відстані. Стиль гри – агресія, жорсткість і робота в контакті. Гра будується за рахунок контролю м’яча. Та на швидкості команда гарно вибігає. Я б порівняв стиль із Шахтарем. Зрозуміло, що виконавці нижчі рівнем. І їм не подобається працювати без м’яча. Переграти їх можна за рахунок агресії, за рахунок грамотних на контр атак. Безумовно індивідуально гравці в захисті не є видатними. Та у команди є порядок, дисципліна, вони вміють терпіти. Тому це дійсно дуже складний суперник. Бо вони люблять атакувати, вміють швидко атакувати.

Треба поставитись до Янг Бойз відповідально. Не рвати, не лізти на рожен. Розхитувати поступово, виманювати, знаходити вільні зони. Цікаво побачити сьогоднішнє Динамо проти такої команди.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.07.2017, 20:10
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть