Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Тренер. ч.2. Выбор редакции

2017-10-30 21:14 Давайте будемо чесними і визнаємо те, що Динамо в тупиковій ситуації. Команді потрібна стряска. На сьогодні ... Трансферні пошуки. Тренер. ч.2.

Давайте будемо чесними і визнаємо те, що Динамо в тупиковій ситуації. Команді потрібна стряска. На сьогодні особисто я бачу це чітко. Зрозуміло, що одразу першим на кого все треба валити є президент. Саме він призначив цей тренерський штаб, саме він придбав тих гравців, які зараз є. Але президент – власник.

І хоча це все ми відчуваємо власними нервовими клітинами, та крісло президента – посада не обрана. Хоча, можливо дійсно члени правління на своїй нараді можуть вирішити призначити президентом іншу людину. Та це все із сфер фантастики. Ми ж розуміємо. Другим, на кого всі ми звернемо увагу, - головний тренер і його команда. Будемо відвертими, що 6 поспіль матчів без перемог – достатня підстава для того, щоб казати про кризу. Якщо є криза, то значить тренер не може дати результат із тими гравцями, що є в наявності. А прибрати гравців посеред сезону не зможе жоден тренер. Тут можна лише ввести більше молоді із дубля, а тих, хто не може втілити тренерські думки в життя, відправляють в дубль.
Саме тому на сьогодні, коли команда у глобальній кризі як по відсутності гри, так і по відсутності результату, єдине, що може врятувати сезон – стряска. Чи може це зробити діючий тренерський штаб? Можливо, але результати кажуть про інше, що криза поглиблюється. Хочу зазначити, що не випадкові результати, а саме системні. 6 матчів без перемог – системна криза. Саме тому вихід із кризи – або діючий штаб робить радикальні міри із цим складом. Не знаю що, але щось таке, що дасть результат. Або треба ставити інший тренерський штаб. Не просто штаб, а якісних тренерів, не з клубної системи. Краще іноземців. Це дасть стряску і свіжий погляд на команду. І це єдиний шлях врятувати сезон. Бо гірше ніж зараз вже н буде. Ще парочка матчів без перемог і ми опинимось на 4-5 місті в турнірній таблиці. Насправді ми близькі до цієї зони, дуже близькі.

Щоб там хто не казав, але у Динамо більш ніж достатній набір виконавців для того, щоб давати результат на рівні нашого чемпіонату. Тому цим результатам не має жодних виправдань. Саме тому я пишу другу частину по тренерам.

                                                  Грехам Поттер

42-ох річний британець, який вже 7 років тренує одну команду. Це одна із сенсацій цього розіграшу ЛЄ – шведський Естерсунд. Дуже цікава історія тренера, який бере команду у другому дивізіоні, з першого разу виводить її в першу лігу, де три роки веде команду в гору. І з кожним сезоном результати покращуються. Спочатку 10, потім 5 і врешті 2 місце і вихід до вищої ліги. Де з першого сезону команда лише 8, та бере кубок. Зараз команда впевнено йде у ЛЄ в одній групі із Зорею. Так, у тренера не має видатних гравців. Він працює із тими, хто є. Та його команда організована, швидка, технічна, має навички, знає за рахунок чого здобувати потрібний результат. Поттер – тренер, який вміє творити, вміє досягати результатів. Безумовно для Динамо він був би дуже якісним придбанням на довгі роки.

                                                 Зоран Зекіч

Впевнений, що для більшості цей 43-х річний хорват є не відомим фахівцем. Але він заслуговує на увагу. Саме він відновив кар’єру відомого нам Борни Барішича. Саме при ньому ФК Осієк прогресує із молодим складом. Якщо врахувати те, що це відвертий середняк Хорватії, то сенсаційний прохід в ЛЄ в цьому сезоні, коли був пройдений ПСВ, – заслуга тренера. Бо набір гравців досить скромний. Зростання гравців у ціні, як і команди в цілому, – результати якісного виступу у минулому і цьому сезоні. Зекіч почав тренерську кар’єру в Шерифі. Із яким здобув золото. Три роки в Осієкє – три роки командного прогресу. З 8 місця в перший сезон, до 2 місця в цьому сезоні. Він не сповідує лише одну схему. Все залежить від суперників. Саме тому Осієк грає і 4-5-1 і 3-4-3, і 3-3-3-1. В цьому сезоні показник 1,93 досить високий, як для команди, яка ніколи не мала амбіції на чемпіонство. Стратегія розвитку Динамо і те, що Хорвати завжди дуже якісно у нас грають, свідчить, що ми можемо спробувати і хорватський тренерський штаб.

                                                     Еді Хюттер

Дійсно, для більшості з нас цей тренер вже відомий. Я скажу більше, що він очолює нашого найближчого суперника. Та ми знаємо, що маючи значно слабшу команду він виніс нас у себе вдома. А в Києві не так давно не програв. Потенціал його команди обмежений. Та цей тренер вміє ростити молодь і продавати. Вже зараз ясно, що наступного літа Ассалє буде проданий за високу ціну. А знайшли його в Конго нікому не відомим гравцем. Еді Хюттер має прекрасну кар’єру. Зараз йому 47. У 2012 році він прийняв нікому не відому команду СВ Грьодиг. І з першого разу вивів її у австрійську Бундеслігу із першого місця. Більше того, у першому ж сезоні у вишці він одразу посів 3 місце із командою. Не випадково, що його одразу помітив Ред Булл. І він провів прекрасний сезон, здобувши із Зальцбургом золото. Три роки в Янг Бойз – стабільність. Так, команда не змогла поки що обійти Базель. Але в цьому сезоні поки що Янг Бойз впевнено йде на першому місті із показником середнім 2,23. Це заслуговує поваги. Хюттер показав себе тренером , який вміє перебудовувати гру. Якщо при наявності Оаро гра будувалась через нього, то без нього команда грає в інший футбол, більш швидкий і агресивний. Він витискає максимум із своєї команди. Безумовно такий тренер заслуговує на увагу.

Криза в Динамо – робота тренерського штабу. Не вижимає максимум Хацкевич з тих гравців, що є в нього. Він вижимає мінімум. Я думаю, що всьому є межа. І цей тренерський штаб вже на межі. Ще декілька подібних матчів і безумовно тренерський штаб буде змінено. Я більш ніж впевнений у тому, шо ІМС вже над цим думає, і, цілком можливо, що працює.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2017, 21:14
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть