Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Алан Ауссі. Найкращий трансфер зими 2018. Выбор редакции

2018-03-05 20:12 Зараз не модна казати щось хороше про Динамо. Якщо хочеш бути в тренді, то напиши щось ... Алан Ауссі. Найкращий трансфер зими 2018.

Зараз не модна казати щось хороше про Динамо. Якщо хочеш бути в тренді, то напиши щось про Хацкевича, ну щось таке, що він не тренер, що треба Вернідуба тренером Динамо. Треба пройтись обов’язково по Гармашу, Хачеріді і Морозюку. Написати, що це гравці рівня сільської команди з чемпіонату Мальдів. Тоді ти будеш в тренді.

Тебе підтримають, бо ж тут можна приєднатись до троллінгу Динамо. Як відомо негатив продається значно краще, ніж позитив. Саме тому більшість успішних реклам побудовані на агресивному форматі. Навіть після важкої, але цілком заслуженої, перемоги над Зорею по команді пройшлись. Не в той футбол всі грають. І це зрозуміло. Цікаво завжди бачити 5:0, правда при такій ситуації будуть писати інше, що мол не цікаво дивитись, все одно виграють. Такий він глядач, завжди всім не задоволений. Особисто я не так давно написав про провальну трансферну компанію Динамо. Бо реального підсилення під ЛЄ команда не отримала. А травма Мбокані навпаки команду зробила слабшою, при чому суттєво. Бо ж він по суті у нас єдиний більш менш якісний форвард. Підсилення – виключно Вербіч. І він вже довів це в чемпіонаті останніми двома матчами. Та все ж в останній день трансферного вікна для мене відбулась справжня трансферна бомба. І я повинен про це написати.
Коли наша селекція працює якісно, то це треба відзначати. Хто слідкує за юнацькими чемпіонатами, той знає, що є особлива порода молоді. Ще 13-14 років є певна група гравців, по яким видно, що з них вийдуть гравці високого рівня. Є діти із пізнім розкриттям, які розкриваються в 18-20 років. Є такі, які в 13 дуже яскраві, але в 16-17 їх гра втрачає свою силу і вони залишають футбол. З нещодавніх прикладів треба відзначити Циганкова і Шапаренко. Вже по дітям було видно те, що це зростають особливі гравці. Те ж саме я б сказав про Алібекова. Його час в першій команді також скоро прийде. Селекція Динамо на дитячому рівні завжди була сильною. Правда на певному етапі ми почали програвати. Але за останні чотири роки ми все відновили. Динамо активно і якісно купує молодь. У якої є мотивація. Бо ж зараз ціла плеяда гравців з другої команди грає за першу. Клуб офіційно заявив про те, що ставка робитиметься на власну школу.

Але в останній трансферний день Динамо дійсно підписало одного з двох найкращих гравців 2001 р. н. України. І ним став Алан Ауссі. Я розумію, що для більшості це ім’я ні про що не говорить. Ви ж також не знали 4 роки тому про Віктора Циганкова. А за ним тоді вже стояла черга з грандів. Так само, як далеко не всі знають про Вікентія Волошина. А це справжній лідер атак Динамо ю-17, збірної України цього ж віку. Волошин грає на всіх позиціях в групі атаки, на всіх чотирьох. Він має видатну ліву ногу, швидкість, бачення поля, техніку, вміння грати на другому поверсі. Його стандарти – справжній жах. Він регулярно забиває навіть прямими ударам з кутових. Регулярно. Алан Ауссі – вихованець шахти. Про нього активно заговорили в 2014 році. Він отримав офіційні запрошення в академії Барселони і Баварії. Протягом багатьох років він визнавався найкращим гравцем серед всіх гравців 2001 р. н. І це при тому, що це центральний захисник. Ми ж всі розуміємо, що це далеко не найяскравіша позиція на футбольному полі.

Тільки минулого року Вікентій Волошин, основний конкурент Ауссі за титул найкращого гравця цього року, здобув титул найкращого гравця 2017. Але Ауссі на той момент вже не грав за шахту. У 2016 році у хлопця виникли фінансові проблеми, точніше у його родини. Не знаю подробиць, але йому у тодішній команді відмовили в підтримці. Це офіційна версія. Чому і як все сталось насправді? Скоріше за все гравець банально мав бажання перейти в Баварію. Що з цього вийшло? Як гравець опинився в Динамо? Чи була сплачена компенсація за нього? Це все питання, які із часом стануть відомими. Головне зараз те, що Динамо залучило в свої ряди гравця із величезним потенціалом. Ауссі тільки 16 років. Він розпочинає свої перші кроки у системі Динамо ю-19. Далі все буде залежати від нього.

Що ж такого цікавого в Алані? Безумовно це гравець із футбольним інтелектом. Ауссі чудово читає гру, дуже надійний, грає завжди на максимумі, справжній вожак. Він має прекрасну стартову і дистанційну швидкість, розповідають, що він найшвидший гравець України. Я про це нічого сказати не можу. Можливо це дійсно правда. Його габаритні данні також достатньо привабливі. З першого погляду можна побачити його основну рису. Це перший пас. Він має дійсно шикарний перший пас. Філігранні передачі на 60-70 метрів – природній талант. Саме ця риса зробила його найкращим серед всіх інших гравців цього віку. Можна сказати, що він вже рік майже без практики. Весь цей час він грав виключно за збірну. На нещодавньому турнірі в Мінську, де наша збірна зайняла перше місце, а Вікентій Волошин своїми голами і гольовими пасами в кожному матчі допомагав здобути перемогу, найкращим гравцем турніру визнали знову не Вікентія, а Алана Ауссі. Дивно правда? Вважаю, що підписання такого сильного молодого гравця – найкращий трансфер селекції Динамо цієї зими. Ми підтвердили якість роботи на юнацькому рівні. Такий сильний гравець в основній обоймі – справжній здобуток. Аплодую селекційному відділу Динамо, який переконав такого гравця підписати із Динамо професійний контракт.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.03.2018, 20:12
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть