Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Костянтин Вівчаренко. Справжній капітан!

2018-08-02 20:02 Насправді ми вже розбалувані власною талановитою молоддю. Цього літа перша команда поповнилась ще одним вихованцем, можна ... Костянтин Вівчаренко. Справжній капітан!

Насправді ми вже розбалувані власною талановитою молоддю. Цього літа перша команда поповнилась ще одним вихованцем, можна сказати, що навіть двома. І Андрієвський, і Бойко є не просто вихованцями школи, вони народились в Києві, а у школу Динамо прийшли у 7 років, із першим набором. Для цих хлопців Динамо – не просто іменитий клуб.

Це мрія всього життя, це фундамент. Безумовно для інших вихованців, таких як Циганков, Шепелєв, Бєсєдін, Русін Динамо – величезний етап кар’єри. Вони свої, бо більшість з них прийшли до Динамо в 13-15 років. Та завжди, так би мовити корінні кияни, при наймі ті, хто у 7 років пішов одразу у школу Динамо, щоб не вдаватись у корінні і походження, також в історії Динамо залишали видатний, особливий слід. Тут легко згадати і Блохіна, і Шевченко, і Онищенко, і Михайличенко, і Мунтяна, і Шовковського. Багато гравців, які виросли з народження в цій команді. І це все життя. Два корінних вихованці повернулись в команду. Сам тому вчора Бойко розповів про особливу атмосферу в середині команди. Всі об’єднанні однією ідеєю. А легіонери це бачать і розуміють. Бо відчувають атмосферність команди, де 80% гравців – вихованці.
Тому сьогодні я хочу розповісти про одного молодого гравця. Так вже сталось, що для себе я вивчаю молодь Динамо. Цікаво спостерігати за хлопцями з 7 років. Цікаво дивитись за тими, кому зараз 14-16. Це наше майбутнє. Не так давно я розповідав про воротаря Руслана Нещерета, одного із лідерів молодіжних команд, на якого тренери першої команди мають свої плани. У нього вже є нове досягнення. Він заявлений за першу команду Динамо по списку Б. Серед його однолітків є багато інших цікавих хлопців. Сьогодні я розкажу про капітана збірною Ю-16 і тепер вже випускного класу, який зайде у Ю-19 у 2019 році. Костянтин Вівчаренко – другий після Нещерета гравець 2002 р. н., який заявлений за молодіжний склад на наступний сезон.

Коли я згадую про цього хлопця, то в першу чергу думаю про лідера, який вміє вести за собою партнерів. Легко згадати Олега Лужного. Вівчаренко – справжній вожак, боєць. Найкращий захисник України 2016 р, найкращий гравець України 2017 у своїй віковій категорії. Вихованець одеського футболу, який у 13 років, як і Володимир Шепелєв, приєднався до академії Динамо. Одесити в Динамо – Буряк, Беланов, Шепелєв. І не тільки вони. Це вагомий слід в історії команди. Зрозуміло, що далеко не факт, що 16-ти річний хлопець зможе повторити шлях свої земляків. Варто згадати, що тільки Динамо Ю-16 в цьому сезону здобуло золоті нагороди. І саме Вівчаренко вів за собою партнерів у дуже важких матчах, у півфіналі проти Дніпра і фіналі проти шахти. Важкі матчі, де саме пас капітана на Близниченко призвів до переможного голу.

Костянтин Вівчаренко – центральний захисник із робочою лівою ногою. У хлопця далеко не гренадерські данні, лише 178 см зросту, та він компенсує це грамотним позиційним вибором, жорсткістю у силовій боротьбі і швидкісній роботі. Природжений лідер із прекрасним першим пасом. З дитинства Вівчаренко займався ще й триатлоном, тому витривалий фізично. Багато хто називає Миколенко партнером для Попова. Багато хто тут згадує Ауссі. І я в тому числі. Та варто не забувати і Вівчаренко. Цікаво буде подивитись за кар’єрним прогресом достатньо великої кількості талановитих центральних захисників. Хтось з них закріпиться у першій команді, а хтось ні. Шанси зараз є кожного. Все залежить від роботи і характеру. Гратиме сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.08.2018, 20:02
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть