Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Біг на місці і нічого нового...

2019-08-15 17:42 Надія жила не так і довго. По суті лише пару годин. Зараз буде у футбольному середовищі ... Біг на місці і нічого нового...

Надія жила не так і довго. По суті лише пару годин. Зараз буде у футбольному середовищі масово поширюватись думка, що Михайличенка треба підтримати. Ви ж вболівальники Динамо. Підтримайте… Наче дійсно логічний заклик. Новий тренер, який зараз приймає на себе команду і буде намагатись дати із нею кращі результати.

Цікава думка. Тільки чи є новим тренером Олексій Михайличенко?
Я хочу одразу озвучити свої тези. І чому особисто я категорично проти. Хоча, так, я розумію, що ми ж не можемо вплинути на це рішення. Не перестану дивитись футбол рідної Команди. Розумію, що це знову таки люди із Динамівськими серцями, які будуть робити все, що від них залежить. От тільки що ж нового? Багато хто каже, що Михайличенко з 2004 року не працює тренером Динамо. Та от тут є маленький і важливий момент. Він був першим помічником у Олега Володимировича Блохіна. І так само несе повну відповідальність за 4 місце в чемпіонаті, найгірший показник в історії. І все це на фоні достатньо дорогих трансферів і наявність гравців, які буди набагато сильнішими за сьогоднішній склад. Всі ці роки Олексій працює спортивним директором. Саме він відповідає за трансфери. Тобто всі ті гравці, що зараз є в обоймі, це його робота. І те, що зараз команда вилетіла із ЛЧ – також доля його роботи. Він представник Команди. І те, що поставили його – просто намагання йти шляхом меншого супротиву. Взяли і поставили першого, хто був поряд.

Відповідальність на ІМС. На наші серця і душі будуть все це переварювати. Дійсно, на мало лі. Може Михайличенко багато працював над собою. І ми побачимо сучасного і модернового тренера, який дасть одразу результати. Ви в це вірите? Я не вірю. Однак, вибору немає. Я з Динамо назавжди.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2019, 17:42
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть