Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Ворскла. Передбачливо і тому небезпечно. Выбор редакции

2020-11-26 18:06 Наш чемпіонат продовжує приємно дивувати. Хоча є і не такі приємності. Минулого сезону в грудні місяці ... Динамо Ворскла. Передбачливо і тому небезпечно.

Наш чемпіонат продовжує приємно дивувати. Хоча є і не такі приємності. Минулого сезону в грудні місяці переможець чемпіонату по суті був вже відомий. Після 10 турів шахта випереджала найближчого переслідувача на 10 очок. І цим переслідувачем була Десна. Динамо набрало з Десною однакову кількість очок, 20.

А на 4 місці, з відставанням всього в 1 очко, йшла Олександрія. Ворскла впевнено займало 10 місце серед 12 команд. Ситуація зараз абсолютна інша. Динамо впевнено лідирує. Хоча й відставання від другого місця не таке переконливе. Ворскла ж посідає 3 місце і веде боротьбу за зону ЛЧ. Що там казати, за золоті нагороди команда теж веде боротьбу. Відрив же не такий великий.
Саме тому наступна гра Динамо проти Ворскли набуває особливого колориту. Ворскла на сьогодні має збиту основу. Грає команда у власний футбол. Чітко можна сказати, що це тренерська команда. І Максимов зібрав у себе хороший колектив. Не скажу, що тут є якісь надзвичайні виконавці. Є тактика, є робота на результат. Для розбору хочеться взяти нещодавній матч майбутнього суперника на Баннікова проти шахти.
Скріни забитого голу. Скріни однієї з атак. Ворскла не грає в шалений пресинг, як робить це Інгулець. Є чітка структура гри у 3 центрбеки. Дуже модна на сьогодні. Коли центральний, в нашому випадку – Чеснаков, при атаках команди стає опорником, а при захисті спускається в центральну зону. Фланги віддаються фуллбекам. У Ворскли це Ребенок і Пердута. А далі в центральній зоні є квадрат. В квадраті два руйнівника – Пуцлін і Скляр, і два атакувальних хава – Кане і Степанюк. На вершині діє Кулач. Така собі робоча модель. Компактність у грі, жорсткість в середній зоні. І все заточене на швидкість, працьовитість, вміння зачепитись за м’яч атакуючої трійки. Саме швидкість – головним фактором у грі проти сильнішого суперника. На швидкості шукають помилки у суперника. На швидкості вибігають у вільний простір. Ворскла надзвичайно небезпечна саме на контратаках і при високій лінії оборони.
Гра у захисті має чіткі принципи. Це щільність в зоні штрафного майданчику. Максимальне насичення зон. Фланги віддаються, по флангам можна забігати. Але простріли, навіси… Все це зіштовхується із насиченістю центру захисту і ешелону перед ним. Сильному супернику дають змогу бігати навколо штрафного майданчику. А от створити щось в середині і на підступах – важка задача. Плюс завжди є Кулач і Кане, які готові втекти у вільні зони. Але дійсно розриви стаються, як і не завжди дотримуються ліній.

Ворскла передбачлива, бо структурно вибудована. Тому вирішення проблем – забити першими, а потім буде набагато більше вільних зон. Чим довше не забиваєш, тим підвищуються ризики пропустити контратаку. Дійсно буде надзвичайно цікава гра.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.11.2020, 18:06
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть