Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
yarikozzz
Имя:
Богдан Львович
Статус:
Начинающий писатель (144 комментария)
Зарегистрирован:
18.02.2011 10:14
Карма:
561
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 3

      У вовчика таки не стоїть...

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      27.06.2014, 01:20

      Коли я 8 років тому купив кабанчика , назвав його вова путін і власноруч зарізав, багато хто, навіть серед друзів, мене не зрозумів... Але зараз я просто радію. І не тому, що у сусіда корова здохла, а тому, що путін (з маленької букви!!!)ЛА-ЛА-ЛА........

    • 15

      Чи ві дповідають рівню "Динамо" Київ його вболівальники?

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      20.05.2013, 00:27

      Я пригадую коли "Динамо" перемогло "Барселону" на "Ноу Камп" з рахунком 0:4 (це після домашнього 3:0) то стадіон вітав переможців стоячи. Сьогодні бачив відео як фанати "Ліверпуля" підтримують команду, яка не пробилась навіть в єврокубки. Почитав на сайті деякі блоги з пропозицією проголосувати про відповідність деяких гравців рівню каманди , в якій вони грають. І у мене виникло запитання: Чи відповідають рівню "Динамо" Київ його вболівальники???
    • 8

      Браво, "Металiст" , браво Мирон Богданович

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      19.05.2013, 21:47

      Я вболiваю за "Динамо" все свое свiдоме життя, але сьогднi я хочу привiтати Харкiв з заслуженою перемогою , я пiдкреслюю ЗАСЛУЖЕНОЮ. Вони повиннi були вигравати у нас друге мiсце ще рiк чи два назад, а виграли тiльки зараз, а чому? Да тому що зумiли зробити висновки зi своiх помилок, а ми нi.

      На сьгоднiшнiй день наш рiвень - це Лiга Эвропи. Це доводять i нашi виступи за останнi рокiв 5, як мiнiмум, i рiвень гри "Динамо" , це визнав наш президент, да i "Металiст" , врештi-решт, довiв це своэю грою та результатом. А сьогоднi це повиннi зробити i ми - вболiвальники.

      Ми всi включаючи гравцiв та тренерiв команди повиннi визнати мiсце Харкова у Лiзi Чемпiонiв заслуженим, а не кричати на все горло, що нас засудили i задавили данэцкiэ. Iнколи треба зробити крок назад для того щоб потiм була можливiсть зробити два вперед.

      Я вiтаю ФК "Метелiст" з найбiльшим досягненням за всi роки iснування. Але продовжую вболiвати та вiрити в нашу команду та Блохiна О.В.

    • 4

      безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      20.02.2013, 18:46

      Останнім часом тема об′єднаного чемпіонату стала дуже популярна. А все тому що вона більшою мірою політична ніж футбольна.

      У мене виникло запитання, а з якого це дива російська держава вирішила допомогти українським клубам боротися з введеним UEFA правилом фінансового fair play? Чому вони не хочуть створити подібний турнір в межех своєї країни з такими ж призовими для його учасників?

      Читать полностью →

    • Обезголовлена команда

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      20.10.2012, 22:32

      Аналізуючи останні ігри збірної України та сьогоднішню гру Динамо, я прийшов до висновку, що ми не змогли знайти заміну лише на одну позицію... головного тренера. Команда, ніби-то, і старається, але чогось не вистачає.

      А не вистачало,на мою думку, саме Блохіна-мотиватора, у якого так вірив Суркіс.Можна скільки завгодно критикувати гравців, нагадувати їм про не маленьку зарплатню, обіцяти захмарні премії, але від цього у них не горітимуть очі і не будуть вони землю гризти.

      І в цій ситуації нам залишається лише набратись терпіння і побажати Олегу Володимировичу швидкого одужання та міцного здоров′я на довгі роки.

      Я вірю, що наш великий клуб скоро воскресне.

    • 8

      Аллегрі підтримує Семіна!!!)))

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      18.12.2011, 15:45

      Аллегрі: "Когда вы играете плохо и побеждаете, это хороший знак."

      Ну якщо авторитетний тренер робить такі заяви, то ,можливо, варото всім критикам гри "Динамо" залишити свої думки при собі і не сіяти сумніви між уболівальниками?))) Ми на вірному шляху, панове!!.?)))

    • 7

      До побачення, Європа! Ми ще повернемось...

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      15.12.2011, 19:29

      Дуже шкода, що "Динамо" припинило свою боротьбу в Європі у цьому сезоні.

      Сказати, що команда займає те місце на яке заслуговує якось язик не повертається, але для того щоб рухатись вперед, а не топтатись на місці, це зробити просто необхідно, і в першу чергу самим футболістам.

      Виліт від "Рубіна" в кваліфікації Ліги Чемпіонів - шок, але якщо провести паралелі виступу цих двох команд у Лізі європи - закономірність.

      Звичайно логічним буде запитання, чи могла команда з таким потенціалом виступити краще? Я думаю, що могла, якби не відпустили Єрьоменка, бо, як показала практика, достойної заміни йому не знайшлось, а наїї придбання часу не залишалося. Алієв ніколи і не був гарним розпасовщиком (да і штрафні бити перестав ), а Гармаш іще не доріс. Але для Сьоміна, як тренера це виправданням бути не може. А не відпусти його просто не могли, тому що можливості Суркісів зараз не безмежні, нажаль.

      Особисто я належу до тих уболівальників, які негативно віднеслись до, так званого, другого пришестя Юрія Павловича. І його футбольна філософія мені не симпатична. Але я вірю у команду і вірити буду завжди. Я вже втомився слухати різних роду критиків, хочеться виразити свою підтримку на адресу футболістів. Хлопці, трошки відпочиньте і знову в бій. Справжній чемпіон не той, хто завжди і скрізь перемагає, а той хто знаходить у собі сили піднятися і продовжувати бій навіть після нокауту.

      Вішати усіх собак на Сьоміна я б не став. Винні у тому, що сталося усі: від Суркіса до Хачеріді і закінчуючи уболівальниками, які не можуть кожен матч заповнити стадіон, а ті хто приходять не завжди забазбечують належну підтримку. Потрібно просто все проаналізувати і не побоятись зробити належні висновки.

      Ми у Вас віримо, ви завжди у наших серцях!

    • 20

      Семін - геній!

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      10.12.2011, 19:20

      Юрій Павлович просто феноменальний тренер, Моуріньйо навіть мізинця його не вартий. При ньому команда видає результат поступаючись по грі супернику(це тактика така). А що ж буде коли футболісти відпочинуть і команда нарешті заграє у футбол...? Сташно навіть уявити... Да ми усіх просто розриватимемо на шматки, а кроти навіть з-під землі не встигнуть повилазити!!! БРАВО СЕМІН!!!

    • 4

      Карпати-Динамо 1-й тайм

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      10.12.2011, 17:03

      Юрій Павлович, а в якій формі сьогодні грає "Динамо"? команди її часом не переплутали?

    • 2

      Хто винен і що робити?

      yarikozzz Богдан Львович (yarikozzz)

      02.12.2011, 17:43

      Вічні питання.

      Так хто ж, все-таки, винен?

      Відповідь, на перший погляд, дуже проста - Суркс. А чому? Да тому, що риба завжди гниє з голови. Він і тренера головного призначає і кошти на нових гравців дає, або не дає...

      Але не все так просто. З тренером - це як повезе, або вгадаєш або ні. А довіряти йому обов’язково треба. І далеко не факт, що новий буде кращий за попереднього. Зараз по грі команди видно, що Єрьоменка не вистачає. А чи міг Сукіс його не відпустити? Я думаю, в даній ситуації, ні. І часу на знаходження достойної заміни також не було. Чому у Суркіса не вистачає грошей? Да тому що данецкиє панаєхали.

      І що робити?

      Продати "Динамо" окрім данецких немає кому. Тому потрібно Зціпити зуби і тримати удар.

      Звільнити Сьміна? Зараз, на мою думку, не розумно. потрібно дати йому завершити почате. Інакше його взагалі не потрібно було запрошувати, бо всі знали, що він грає від оборони.

      Мені особисто Сьомінська футбольна філософія не подобається, і гра "Динамо" при ньому також. Я вважаю, що чемпіонат він з горем пополам виграє, а от в Європі з такою грою нам робити нічого. Буду радий помилитися.

      Нам з вами залишається тільки вірити в команду і підтиримувати її в любих ситуаціях. Суркісам побажати з Божою допомогою придбати взимку Коноплянку, Безуса і, може, ще когось, хто може реально підсилити команду. Скинути баласт у вигляді гравців, які не вміють дотримуватись спортивного режиму, та навести порядок у футбольній академії, щоб вона працювала не для чиїхся синочків, а для "Динамо".

       

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть