Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Феномен або труднощі перекладу "Олімпік" по динамівські.

2015-05-18 14:31 Відписався у блозі пана Godar S. "Победа - да, но ещё не триумф" але вирішив трохи ... Феномен або труднощі перекладу  "Олімпік" по динамівські.

Відписався у блозі пана Godar S. "Победа - да, но ещё не триумф" але вирішив трохи розвинути свій комент щоб поділитись деякими спостереженнями. Мова йшла про вчорашній матч з Дніпром де Маркевич виставив практично весь склад найближчого дублю (гравців заміни) . Більшість вболівальників сприйняли як капітуляцію в ЧУ злив матчу.

Я особисто сказав би що навпаки Маркевич як мудрий і досвідченний спеціаліст використав чи не єдину можливість добитись в цьому матчі результату відмінного від поразки. Гравці основи які 2 дні до цього просто кістьми ляглина тяжкому полі проти Наполі були вижаті як лимон і психологічно і головне фізично (особливо ветерани). Які всі сили лишили на полі і після такого матчу на третій день скоріш за все влетіли б свіженькому Динамо 2-3 мячі ,в 2 таймі то точно.

Також Маркевич подумав зазделегідь і привіз весь можлий склад на дві гри ,тож вони готувались дуже ретельно в Києві цілих 5 днів і на цю гру в тому числі. І основне по моїм спостереженням Маркевич звернув увагу на слабину киян , вирішив зіграти в цій грі такий собі "Олімпік" тотальна оборона з огризанням на контрвідповіді через Калініча. Ретельна підготовка 5 днів ,клас гравців заміни Дніпра (які до слова да л б фори щонайменше половині команд ЧУ) та аналіз слабкості гри Динамо проти Олімпіка і примінення тієї ж схеми (в яку і сам Дніпро досить добре вміє грати) дали нам той нервовий та непростий матч до "золотої" 84 хвилини Віди.

Напередодні важливого кубкового протистояння з вищезгаданним Олімпіком хотілось проаналізувати чому така схема гри працює проти Динамо ,команд як поступаються по класу (дубль Дніпра, та сам Олімпік) дозволяє їм тримати нашу команду в напрузі за результат ,голи даються надзвичайно тяжко ,якщо даються взагалі. Признаюся честно я не є якимось футбольним експертом чи спеціалістом ,але все ж спробую поділитись своїми спостереженнями та думками простого вболівальника. На маю думку контр гра Олімпіка проти Динамо є досить успішною через те що Динамо грає на 90 % через позиційні атаки , перехоплючи мяч в середені поля вони частіше повертають його до центральних захисників або вороторя ,а вже звідти "надійно" починають розгортати свою атаку.

Це тактика тренерського штабу яку ретельно виконують гравці і я в жодному разі не хотів би її критикувавати але як на мене до ціеї тактики Олімпік підібрав ключі(зважаючи на 3 одинакоі як під копірку гри проти Динамо) , він зазделегідь знає як Динамо буде розвивати свою атаку і кинув всі сили і успішно блокує ці підступи. Мені здаеться що можливо покласти цьому край , і награти перед зустріччю 2-3 "імпровізації" - швидку схему перехват в центрі і швидка атака хай малими силами але несподіванка , замість звичних флангових проходів, натиснути пару разів на центральну зону , одним словом внести щось до чого суперник не буде готовий.

Ось такий блог - розмірковування ,хотів просто поділитись своїми спостереженнями та вислухати ваші.

З повагою Віктор.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.05.2015, 14:31
18.05.2015, 14:31
206759 3 godar, Jflash777, Grad21
Vityok9
Автор:
(Vityok9)
Статус:
Опытный писатель (461 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Аталанта Фиорентина 2 : 3 Закончился
Товарищеские матчи Германия Украина - : - 3 июня 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть