Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Алексею Семененко — 60! Поздравление от Григория Суркиса

2018-01-13 16:26 Віце-президенту ФК «Динамо» Київ Дорогий Олексію Михайловичу! Від усього серця вітаю Вас із 60-річним ювілеєм та ... Алексею Семененко — 60! Поздравление от Григория Суркиса

Віце-президенту ФК «Динамо» Київ

Дорогий Олексію Михайловичу!

Від усього серця вітаю Вас із 60-річним ювілеєм та щиро бажаю щастя, здоров’я, удачі, миру та невичерпного оптимізму!

Алексей Семененко

Вам ще не час оглядатись назад, хоча й приводів для гордості уже не злічити. На Ваших репортажах виросло не одне покоління вболівальників в Україні та за її межами. Ваш неповторний голос, красномовство та палка любов до футболу допомогли закохатись в цю чудову гру сотням тисяч дітей та дорослих.

Жодні звання, нагороди та регалії не можуть відобразити в повній мірі ту повагу, що ви користуєтесь в колі колег та фахівців, а також ту любов простих шанувальників футболу, яку без жодних сумнівів можна назвати народною!

Я дуже радий, що мав нагоду стільки років працювати з Вами пліч-о-пліч. І я переконаний, що не лише київському «Динамо», на благо котрого Ви трудитесь уже майже три десятиліття, але й усьому українському футболу неймовірно пощастило з таким Профі з великої букви та істинним патріотом своєї справи і Батьківщини.

Дорогий Олексію Михайловичу, зичу Вам нових успіхів та досягнень, благополуччя та радості. Нехай Вас і Вашу родину завжди супроводжує Фортуна!

З повагою,

Григорій Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть