Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трохи про те, як пишуть новини журналісти Спорт Експресу і як подають їх на Териконі

2012-06-18 12:21 Ми з другом знаходимося в Донецьку. Вчора відвідали відкрите тренування збірної на стадіоні Металург. Настрій гравців ...

Ми з другом знаходимося в Донецьку. Вчора відвідали відкрите тренування збірної на стадіоні Металург. Настрій гравців був робочий: посміхалися, шуткували... Задав питання Олександру Гливінському (прес-аташе збірної), чи готові хлопці здійснити подвиг? Отримав відповідь: "Будемо боротися!" Запитав чому погано боролися з французами.

Отримав відповідь: "Франція сильна команда". Спитав: "А Англія сильна команда?" Отримав відповідь: "Будемо боротся". Взяв автографи у Шевчука, Девіча та Тимощука. Усім побажав удачі. Сказав, що будемо дуже вболівати і вірити в перемогу. Лише Девіч кивнув і посміхнувся. Інші беземоційно промовчали. Запам'ятався нервовий Кучер, якому чимось недогодили журналісти. Зустрів журналіста фуЇкенду (відео), подякував йому за сюжет. Порадив бути уважним, бо його шеф Денисов, ще "обкакається" від таких відповідей у прямому ефірі. Запитався, чи поляки ще працюють, чи не закопані десь у териконі. Сказав, що все гаразд з поляками, а мої побажання передасть Денисову.

Сьогодні натрапив на новину на сайті Терикон "Болельщики давали советы Алиеву и требовали поставить Гармаша в основу" http://terrikon.com/posts/122841 з джерелом від Спорт-Експресу в Україні http://www.sport-express.ua/football/euro2012/news/168487-shevchenko-pod-bolshim-voprosom.html Просто не стримався від перекручування фактів журналістами видання та "витягуванням" неправдивих, перекручених даних адміністраторами донецького сайту і хочу внести ясність.

Ось цитата: "Футболисты на эти "команды" реагировали спокойно. Например, когда Александру Алиеву один из болельщиков посоветовал бегать быстрее и бить точнее, полузащитник "Динамо" только улыбнулся и жестом показал: мол, все правильно, будем стараться."

Дійсно, один із вболівальників невдоволено викрикнув таку пораду Олександру Алієву. Але Сашко навіть не поворухнувся і продовжував тренування.

Наступний епізод: "Наибольший восторг на трибунах вызвали подачи с флангов, которые ударами с близкой дистанции должны были завершать игроки, набегавшие в штрафную площадь. Возле ворот, которые защищал Коваль, самый красивый трюк продемонстрировал Денис Гармаш. После навеса Евгения Селина он пробил "ножницами" так, что мяч попал в стойку, а потом пулей влетел в сетку. Болельщики взорвались аплодисментами, Гармаш победоносно поднял руки вверх и вернулся на исходную позицию. Его провожал громкий крик одного из фанатов "Гармаша в основу!"."

І таке було. Але... Голосний крик, про який написав журналіст, був... і кричав його я. Бо, мабуть, від донецьких вболівальників Денис би не дочекався слів підтримки... Але ж я крикнув "Гармаш кращий!" Відчуваєте різницю?

Можливо, журналістам вигідно перекручувати такі невеличкі факти, щоби створювати атмосферу непорозумінь в середовищі вболівальників!

Сьогодні відновлюємо голос, набираємося сил і завтра будемо шалено підтримувати нашу збірну на невезучій Донбас Арені!!! Віримо у Перемогу!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.06.2012, 12:21
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть