Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Блохін і зайці. (Олександр Золотогорський)

2012-06-27 16:50 Набрав Олег Блохін гравців, взяв тих зайців до своєї галери, та й поплив по течії Євро.. ...

Набрав Олег Блохін гравців, взяв тих зайців до своєї галери, та й поплив по течії Євро..

...Але до острівця під назвою «чвертьфінал» не довіз – висадив зайців посеред дороги. Плисти вони були навчені, але дехто не втримався створити хвилі на воді.  

А хвилі з’являються не лише від бажання одного конкретного зайця, який, можливо, і не був потрібний на тій галері.

Гучні емоції Євгена Селезньова, який, ніби вже перебуваючи в іншому творі, вирішив облаяти фігуру, як не крути, набагато величнішу – це точка відліку. Це сигнал. Євро закінчується, панове! І вже зовсім скоро ми із казки перенесемося в таку реальність, що вам і не снилося. І плисти треба буде швидко,а по сторонах дивитися – уважно. 

І як шкода, що акценти зміщені. І замість того, аби проаналізувати той матч із Францією, який став поворотним, і кардинально вплинув на ситуацію в групі, ми повертаємося до остогидлого вічного протистояння До великої політики, де не буде великого футболу, а лише великий бруд і гармидер. 

І дійсно, чому 33-річний В’ячеслав Шевчук не грав на Євро?! Як так? Він же чемпіон країни! Він у тому чемпіонстві зіграв дуже важливу роль. Пам’ятаєте пенальті на останніх хвилинах із «Волинню»? Ото Шевчук! Ото актор!! Та якби він… Та всі б угорські судді були наші. А що той 24-річний Євген Селін? У захисті надійніший? Перспектива збірної?! Та все дурниці! Треба Шевчука в основу! Як на шоу «Вєлікій футбол». Без пояснень. Тому, що так треба. Першим в основу – Шевчука! 

А Олександр Кучер. Ну як же без нього? Що той Хачеріді може? Стримати Ібрагімовича? Та не вдалося йому нічого, ви що не бачили?! А Кучер – він не такий. Його вилучення – то випадковість. Його симуляції – витвір мистецтва. Та ще й на «Донбас Арені». Тут кожна травинка допоможе. Впасти! Триматися за передню кістку задньої ноги. І валятися, валятися, валятися… Перекотився, і зирк – на арбітра. Який Кашшаї встоїть?! Та ніколи… 

Вони – чемпіони країни! Вони мають потрапляти у збірну автоматично. Чуєте, панове Гьотце і Шмельцер?! «Більд» вже чергує біля ваших дверей. Херр Гроскройц, а чого ви мовчите?! Вслухайтесь, що проповідує сам Луческу, і Селезньов пророк його! А ну швидесенько до Льова із претензіями. Та той Льов, та він образив увесь ваш шахтарський край, забрав усе те, чим ви пишаєтесь! Ніяк цього не можна залишати… 

І не біда, що Селезньов казав тоді, коли востаннє залишав «Шахтар». Коли забивав «Тоттнему» і чергував у дублі. Не страшно, що він важкий і повільний. Правильно казати – фактурний. І ті фантастичні 14 голів у чемпіонаті, де ще треба вміти ухилитися від підкатів жорстких маріупольців, неймовірне досягнення. Він задоволений своєю долею. Життя вдалося. А те, що буде лавку гріти – то все від конкуренції в чемпіонському складі із нападником, що не гірше Халка. Переживемо, головне, щоби рахунок вчасно поповнювався. А нам тільки за цим спостерігати, підгорнути хвоста, і закрити вуха. Свято наближається, живи футболом, пий воду з-під крана! 

Олександр Золотогорський, футбольний коментатор і журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.06.2012, 16:50
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть