Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ну і як збираємось боротись з Шахтарем?

2012-07-16 12:29 Доброго дня! Ну от і почався новий Чемпіонат України з футболу. З новими надіями вболівальників на ...

Доброго дня!

Ну от і почався новий Чемпіонат України з футболу. З новими надіями вболівальників на дещо оновлене Динамо... Ну а як же? Купили ж Кранчара, Велозу, Рубена. Позбулися  "морально разглающего дисциплину"Алієва. Ну просто молодець Ігор Михайлович!

І тут же посипались блоги та коментарі "Верю в Семина" , " Ну теперь порвем Шахтер" і тому подібні.

Звичайно, віра - то гарне почуття, без віри жити важко.  Тому не буду піддавати  під сумнів саму віру динамівського вболівальника. Під сумнівом об'єкти цієї віри.  Невже, шановні "віруючи", ви серйозно вважаєте, що Сьоміну для перемоги в чемпіонаті і не зганьбитись в єврокубках не вистачало Кранчара з Велозу? Чи може з появою кількох виконавців до нього прийде просвітлення і Динамо з набору гравців перетвориться у команду? Вибачайте, якщо ви повішаєте в своєму сараї оригінал Монни Лізи, Лувром він все одно не стане...

Я розумію, що зараз почнуться стандартні відмазки сьомоцьомів про початок сезону, про незігранність новачків, про втому збірників... Ну і звичайно про вмотивованність суперників Динамо про куплене чемпіонство Шахтаря, про "+18" чи "+24" для Шахтаря, про Ваксів та Іщенків.

Так. Все це існує. Так об'єктивна реальність нашого чемпіонату.  І тут постає сакральне  "Що робити?". Тобто, що протиставити "позафутбольним" чи то пак "закулісним" іграм основного конкурента.

Єдине, що може протставити Динамо - це ГРУ. ЯКІСНУ КОМАНДНУ ГРУ! А тепер давайте згадаймо, коли востаннє ми її бачили у виконанні Динамо? А ну так. я ж забув, в нас же тоді ну було Кранчара, Велозу і Рубена. Та ще й Алієв псував мікроклімат. А тепер в нас все у шоколаді. Тепер" усєх парвьом"...

Так от, скільки б ми не говрили про Ахмєтова і навколофутбольні речі, давайте не буде обманювати хоча б самі себе і визнаємо, що для початку Динамо саме повинно почати ГРАТИ у футбол, грати так, щоб ніякі Вакси не змогли зупинити, щоб ніякі фарм-клуби не змогли отримати бонус від Ахмєтова за відібрані очки.

І ту знову питання: А чи можем ми на це сподіватись на ГРУ з таким тренером? Навряд чи...

Ну гаразд, Бог з ним з продажним та прогнившим Чемпіонатом України. Але що Динамо збирається робити в Єврокубках?  Знову ганьбитись в Лізі Європи з командами на кшалт Маккабі? 

Морок, темрява , песимізм...Дехто скаже (напише), "ниття". Ну звичайно, цей дехто ж  "вірить в Сьоміна", а я тільки нию...

А знаєте в що я вірю. вірніше сподіваюсь? В те, що мені не довго терпіти цю ганьбу і  що в Динамо нарешті з'явиться ТРЕНЕР, гідний славетної історії мого улюбенного Динамо!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.07.2012, 12:29
16.07.2012, 12:29
107077 163 vital, karpchuk, alyar, lanki, serjogaua, korner, Dudarr, kylroma, Borispil, papascha, viklop, yuz, igorgamer, MateyS, oleg11997733, romf1, LVV, dinamofan-60, mouseee, asfam, Loban01, smirnoff13, Volk84, neven, andris, StarPer, blogger, Maksimvladi, iNorton, Sashe4ka, andrjuha777, edo1, SSemY, vancetti, yakovve, gvv, andrei39, SGP, maxim.degtyarev, IAKosta, prutyan, ssr, dynamozavgdy, Neolot, maslonv, shulja, zone555, Dodya-80, vladsweet, lanc, Lesowik, saylas, ostap1964, wdsh56, Boris67, candy, Barbarossa, Alexey-ok, pit.pri, qwerty0258, Zaitsew77, vip7779, ostor, yocto, dormachin, AHATOM, vad111q, DynamoFan1973, korifei, viva_la_gloria, clan_destino, Praga, fantamilan, gaiduk, Poc21, pavel145, shayen99, s70, mbvtax, ermolay, Destalker, AleksGodwin, nuc, RAZVED4IK14, DK1, psv96, logP, ratmisdynamo, batsv, total_dk, e1mjkee, nazgul, coupe, betelgeuze1948, koshafandk, VENIN, bobert, avia, smet, Booh, chelest, vegab, alexcry, Bannikov_Victor, Kremenchug, Perseus, Nytik, ded_svirid, degtyr42, prozium_, DmytroM, svoi, frost68, bora13, chorniy1, Sofocl, keymaker, JMILL04, c.ronaldo07, FenomDK, ArtGoG, Nick-oleg, qwe44, walltearer, VITO32, timtim, Johny, ier, spartacus, myroslav2888, GES, bilanov, ANTIKACAP, Svsv, liam, Apolo12, tor.1m, Metalik, vlast40, DjeKin, Arseninho89, Rafnir, Director, klexs, drjazzz, GarryKot, serg0212, admon, TDK-TDK, bolshoj.senya, sum41, wdw, Igni_et_ferro, Kioto, dydoc, MrTeash, adey, steelheart_fcdk, nobody_RealMan1981, smotrypishy, alba07, ivyupol44, epic_win
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть