Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження про матч і не тільки

2013-10-24 23:06 Нарешті дістався до компа. Вітаю Динамо не тільки із заслуженою перемогою, але й відмінною грою! Сьогодні ...

Нарешті дістався до компа.

Вітаю Динамо не тільки із заслуженою перемогою, але й відмінною грою! Сьогодні наше Динамо було більше схоже на те Динамо, яке ми бачили раніше. Ознаки того, що організм Динамо йде на поправку -- на табло НСК Олімпійський.

По першому тайму склалося враження, що Динамо хотіло побачити на що здатний Тун.

Коли роздивилися, то почали грати в свою (дай Боже!) ГРУ.

По матчу моя особиста думка:

Найкраще зіграли Ярмоленко, Хачеріді, Гусєв, СаШо (команда грає значно краще, коли у воротах спокій), Велозу, Беланда (сьогодні він виконував більшість стандартів і у нього це добре виходило), Мбокані, Ленс (з реалізіцією в рього не склалося сьогодні). Драгович робив свою справу непомітно, але надійно, Макаренко -- достойний лівий бек (треба щось для Тремулінаса придумувати, бо виздоровіє Селін на цю позицію також). Сидорчук і Безус -- на дуже високому рівні. Сілва виправився своїм гольовим пасом на Мбо. 

ОВБ прояснив на прес-конференції ситуацію з Гусєвим і добре що з ним усе добре! Шкода, що не спитали його про ситуацію з Гармашем.

Про Аруну не хочеться говорити, але він сьогодні трохи фальшивив у оркестрі. Йому треба міняти відношення до гри, бо в Блохіна урветься терпець.

Тренер Туна сказав, що їм є чого повчитися в Динамо і через два тижні вони покажуть, чому навчилися. Але я думаю, що через два тижні ДК має додати в грі і вони мають дати ще один урок Туну. Треба надолужувати те щр, не набрали на старті.

І насамкінець, дуже добре, що до кінця цього сезону в Динамо залишилися не найважчі суперники. Вірю, що у 2013 році Динамо візьме усі очки. 

З приводу ГТ -- ОВБ має залишитись мінімум до кінця сезону. Не тому, що я є фанатом його тренерського таланту, а тому, що Динамо починає підніматися з ніг і зміна тренера знову відкине команду назад.

Олександр Михайлюк дуже добре коментував матч, хоча кілька разів обмовився. Думаю, що це його останнє коментування. Пенісов його відсторонить((

І ще раз насамкінець. Я вже писав, що коли ДК програє, то на сайті появляється маса "доброзичливців" з цистернами фекалій, а коли виграє, то фони напевно самі їдять те, що раніше виливали на Динамо.

З надією і вірою в майбутнє нашого Динамо!!! І дуже вірю, що наступною жертвою буде орендівець.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2013, 23:06
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть