Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ПРО НАШИХ ЖУРНАЛІСТІВ І ПРО НАС

2014-06-09 15:35 Нещодавно прочитав чудову статтю Славка Кульчицького з інтерв'ю Ігора Бєланова про київське "Динамо" Блохіна, коли Ігор ...
 Нещодавно прочитав чудову статтю Славка Кульчицького з інтерв'ю Ігора Бєланова про київське "Динамо" Блохіна, коли Ігор натякає і на можливість своєрідного бойкоту гравцями тренера чи небажання легіонерів підпадати під важкі навантаження і вкотре пожалкував, що журналісти не можуть написати правду про те, що насправді діється в команді, бо відсутня інформація.
Немає журналістів, котрі вміють правильно відчувати обстановку, вміють правильно задавати питання і правильно робити висновки з відповідей, щоб видати такий матеріал про команду, котрий зацікавить більшість вболівальників та розвіє більшу частину питань щодо поведінки команди на полі та поза ним. Скільки всього цікавого можна було б дізнатись з того, що нас цікавить, якби журналісти дійсно слідкували за командами та були в них бажаними приятелями, а не всім непроханими гостями. Можна тільки помріяти про те, щоб в наших журналістах появились справжні професіонали, котрі почнуть корисно і сумлінно співпрацювати з клубами і командами та будуть нас радувати цікавими фактами та відкритими сповідями. Вважаю, що для такого корисного результату повинні бути підгрунтя, котрі виходили б прямо з ФФУ, котра повинна пропагувати і розвивати футбол і все навкруги футболу. Для цього потрібна інформація з перших уст і потрібні справжні очільники нашого футболу, а не "коньки" чи "попики". Нам всім в футболі потрібна нова кров, щоб грала і гріла всіх своєю енергією та направленністю на прогрес. Ніхто нам нічого на блюдечку не принесе і треба все самим собі побудувати. Для цього всім треба бути небайдужими до нового та непоступливими перед закоренілістю совка. Ультраси всіх клубів вже довели, що можна навколо футболу робити неможливе і в футболі треба робити те саме. Отже, коли всі ми будемо впливати по мірі своїх можливостей на ті обставини, що стосуються футболу, тоді все поміняється на краще, поміняється так, як того бажаємо ми.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.06.2014, 15:35
09.06.2014, 15:35
180251 0
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть