Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Радость за молодежный "украинский" Шахтер U-19.

2015-04-10 21:06 Добрый вечер всем. Эту статью я прочитал в одной из футбольных групп на сайте Вконтакте (https://vk.com/ultras__ukraine). ... Радость за молодежный "украинский" Шахтер U-19.

Добрый вечер всем. Эту статью я прочитал в одной из футбольных групп на сайте Вконтакте (https://vk.com/ultras__ukraine). Читая сегодня радость и восторг от победы парней из ШД и проход дальше, не мог не поделиться с Вами. Теперь подробнее. Статья была выложена в группе 27 марта в 16:24 (вот оригиналhttp://vk.

com/wall-4823978_92116 ) и собственно прямой копипаст для удобства чтения и обсуждения.

"Власне так, зараз мова піде саме про хлопців які захищають кольори ФК Шахтар U-19. Зараз весь Інтернет розривають дописи типу: "наше майбутнє" або "наша гордість". Як би не так! Цікавлюся футболом вже давно і в усіх його проявах. В останньому матчі донеччан вразила гра Бека Вачебірадзе. Саме тому переглянув кілька відео з ним, кілька цікавих дописів на тему молодих талантів. Вирішив зайти на його сторінку в соц. мережі, так би мовити "подивитися на гравця під іншим кутом" в неформальному світлі, в умовах певного "особистого простору". Зайшов і в очі одразу впали цікаві сторінки а одна зацікавила більше всього, сторінка під назвою "Новоросія". Відверто був шокований але після тимчасового стану здивування прийшла ще одна думка: по можливості зробити аналіз "особистого простору" в соц. мережах кожного з гравців. З цього вийшло: фото 1 (сторінка Вачебірадзе) фото 2 (цікаві сторінки Зубкова і відео під назвою "Україна ти тварь" (фото 3)). Фото 4-5 зі сторінки Гладченко. Просто задумайтесь. Шкода що все відбувається саме так.... Я був би вдячний якби ця новина з'явилася в спільно присвяченій саме Ультрас які безпосередньо пов'язані з футболом і атмосферою на стадіоні. Які поїхали захищати свою Країну щоб ми могли жити мирним життям, всі без виключення (це стосується і Вачебірадзе і Зубко і Гладченко які переїхали з окупованого Донецька до безпечної частини України) Словами просто не передати емоцій."(с)

Фото 1

Фото 2
Фото 3
Фото 4
Фото 5

З.Ы. Тогда я лично проверил страницы этих игроков. Все изложенное автором правда. Сейчас ВК страницы Зубкова и остальных псевдо "украинцев" подчищены и все удалено. Делайте выводы сами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.04.2015, 21:06
Maevich_ua
Автор:
(Maevich_ua)
Статус:
Старожил (669 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть