Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коноплянка та його команди

2015-07-02 15:12 Коноплянка та Атлетіко Я особисто не бачу ніякої логіки в цьому можливому союзі. Потрібно дуже чітко ...

Коноплянка та Атлетіко

Я особисто не бачу ніякої логіки в цьому можливому союзі. Потрібно дуже чітко розуміти, що сьогоднішній Атлетіко –це тренерська команда. Іншими словами – будинок, який збудував Сімеоне. Всі гравці – його діти, яких він сам підбирає і знає для чого запрошує в команду.

Атлетіко – команда бійців.

Таких самих бійців, як був їхній тренер на полі. Готовий битися, гризти, воювати. Для них Дієго Сімеоне, як вожак, який заряджає їх потрібною енергією

Коноплянка – зовсім інша натура. Якщо в нього вже щось не виходить, він- здається.

Дуже важливий чинник, що Атлетіко суто іспансько-латиноамериканська банда, яка культурно –етнічно –дуже близька між собою( одна мова, схожа культура) . Можливо, за певним виключенням. Гравці інших національностей дуже мало і вони не завжди приживаються в колективі.

Наглядний приклад, голкіпер Облак, який до кінця не зміг адаптуватися в команді. Чи відмова від Маріо Манджукіча на користь, якраз латиноамериканських гравців

Вжитися в такому колективі Коноплянці з іншою ментальністю буде неймовірно важко

Єдине, що поки говорить на користь цього трансферу, так це те, що Сімеоне вирішив будувати нову команду та змінювати гру. Вже сьогодні Мадрид покинув провідний захисник Міранда, головний форвард Манджукіч та може команду залишити Туран. Все це провідні гравці команди.

В той же час, в Атлетіко є власний вихованець, який за манерою гри та позицією повністю повторює Євгена. Я маю на увазі Олівера Торреса, який за рік окріп та набрався необхідного досвіду Португалії. Я не впевнений, що він чимось поступається Коноплянці.

Якщо все підтвердиться і Конопа буде грати за «матрасників» думаю, що через рік, йому будуть шукати іншу команду.

Коноплянка та Ліверпуль

Якби дійсно Ліверпулю був потрібне Конопа –так він вже давно був би там . Потрібно дуже чітко розуміти, що Ліверпулю потрібна ЛЧ, а для цього потрібні гравці, які точно зможуть зробити команду сильнішою. Чи зможе Коноплянка зробити Ліверпуль кращим та сильнішим? З часом – можливо, а сьогодні – ні.

Дуже багато залежить від переходу Стерлінга до МС. Якщо, все ж, він перейде, про переїзд до Ліверпуля Євгену годі буде мріяти. Тому, що Лівер буде витрачати гроші від цього трансферу, шукати рівноцінну заміну.

Не думаю, що вони будуть сильно сподіватися на гравця, який ніколи не грав за межами власної Батьківщини та в сильних турнірах.

Якщо Рахім залишиться, так Ліверпуль може підписати Коноплянку для ротації, конкуренції та глибини складу. Буде основний гравець та гравець, яких може його підміняти.

Коноплянка та Севілья

Я залишаюся на своїй точки зору, що найкращим варіантом для Конопи, якраз є Севілья. Тут вміють працювати та продавати гравців. Вся структура клубу заточена на цю роботу.

Нікому не відомий Відаль за рік доріс до Барселони. Що ще потрібно?

Впевнений, що Мончі та Севілья просто вичікую. Вони вміють чекати та терпіти.

Коноплянка та Італія

Я думаю, що він би міг заграти в Серії А. Навіть не заграти, а стати одним з провідних гравців.

Пригадайте, якого фурору навів не потрібний Челсі Салах в Фіорентині! Він навіть розривав Ювентус. Все це завдяки високій індивідуальній швидкості.

Чемпіонат Італії не такий швидкісний, як інші провідні чемпіонати. В гравців є більше часу на полі подумати. Про що мова, якщо 36 Пірло був на провідних ролях в Ювентусі. Скажімо, в Англії таке навіть теоретично не можливо.

На мою думку, Конопа нічим не гірший від Салаха, а можливо навіть і краще. За стилем гри- вони дуже схожі.

Звичайно, що вирішувати тільки Коноплянці та його родині, що для нього є кращим. Але вся це епопея вже реально набридла.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2015, 15:12
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть