Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про призначення Головко

2015-12-19 20:13 Від призначення Олександра Головко на посаду тренера « молодіжки» не чекаю нічого особливо. Все приблизно залишиться ...

Від призначення Олександра Головко на посаду тренера « молодіжки» не чекаю нічого особливо. Все приблизно залишиться так, як було. Можливо, буде трошки краще, можливо, гірше. Особливого прориву не буде.

Мені доводилося бачити декілька матчів команд Головко. Враження не особливі.

Сама система гри мені теж особисто не подобається.

Щось дуже схоже на футбол Ковальця.

Все тримається на індивідуальних якостях футболістів. Якщо вже щось не виходить, так команда не знаходить в собі сили перебудуватися під час гри. Я думаю, що це дуже важлива характеристика тренера.

Статистика команди Головко говорить про прості речі: слабших суперників перемагають, з середняками грають приблизно рівних, а сильнішим командам майже завжди програють.

Олександр Борисович -хороший аналітик, дуже чітко формулює та виражає власні думку, може розібрати будь-яку команду до найменших деталей, пояснити, як потрібно грати гравцям, але втілити на полі задумане, на жаль, не завжди виходить.

Ще один вагомий мінус Головко, в тому, що він людина правил. Він себе дуже добре відчуває йде все в системі зрозумілих кординат, коли відбувається щось нове, або потрібно мінятися, це викликає проблеми. Пригадайте, як після Динамо він не зміг більше заграти в жодному клубі, насамперед, тому, що звик до системи, яка була в Динамо, а перебудуватися так і не зміг.

Напевно, що щось схоже, було минулої весни в Греції на молодіжному чемпіонаті Європи. Всі суперники грали проти України, а ми намагалися грати в футбол. Як не дивно- відразу після групового раунду ми поїхали додому.

Мені дуже подобається, в Головко те, що він не боїться використовувати клубний досвід. Якщо є припустімо хороші зв»язки в Шахтарі, Динамо чи Дніпрі він їх сміливо використовує. Скажімо, що Ковалець все будував по-своєму.

Олександр Борисович – дуже розумна, культурна, виважена, ерудована людина. Не хочеться, щоб його особисті якості путали з професійними. Це зовсім інші речі.

В будь-якому разі, буде дуже цікаво поспостерігати за його роботою. Тут можливі два варіанти: або Україна отримає нового, молодого, сучасного тренера, або повністю розвінчається міф про Головко створений аналітичними передачами.

Від себе особисто, хочу побажати Олександру Борисовичу побільше терпіння та результату його команді.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.12.2015, 20:13
19.12.2015, 20:13
224215 4 kylroma, sedou, novichok56, Grad21
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть