Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не більше, ніж піар

2016-02-18 19:41 Відомий коментатор Віктор Вацко повідомив, що невідомий китайський клуб хотів придбати Андрія Ярмоленка за 60 мільйонів ...

Відомий коментатор Віктор Вацко повідомив, що невідомий китайський клуб хотів придбати Андрія Ярмоленка за 60 мільйонів євро( 48 сам трансфер, та 12 бонуси)

Президент клуби Ігор Суркіс підтвердив, що такий інтерес мав місце.

Обидва нюзмейкери повідомили, що саме Ярмоленко відмовився від цієї можливості перебратися до Китаю.

Давайте спробуємо розібратися що тут до чого:

  1. Андрій Ярмоленко -був травмований більше двох місяців. Виглядає дуже дивним, що за гравця, який має доволі серйозну травму пропонуються такі великі гроші. Я так схожу і не пригадаю, що подібне. Звичайно, що купували травмованих гравців, але тут сума вже дуже серйозна. Зайвий раз ризикувати точно ніхто не буде.

  2. Нюзмекером виступив Вацко. Зазвичай, саме він анонсує всі переходи Динамо. Але і був випадок, коли Віктор на всю країну говорив, що Жозе Моуріньо приїхав до Києва дивитися того ж Ярмоленка в матчі збірної, хоча, насправді, цілі візиту були зовсім інші. До того ж, в самому Челсі Ярмоленко особливо не потрібний, в них на позиція Андрія все гаразд.

  3. Про можливий перехід/ інтерес до Ярмоленка повідомив тільки один український коментатор, і то, вже в минулій дії. Наприклад, коли переходив Тейшейра про це писали все знаючі британські та іспанські ЗМІ. Так само було і по інших « китайських перходах». Якби дійсно був інтерес до Ярмоленка, я думаю, що про це писали б набагато більше.

  4. Не було озвучено конкретного клубу. Так не буває. Все це дуже нагадує інформацію про проблеми Коноплянки в Севільї, про які начебто писали іспанські ЗМі, але посилання так ніхто і не бачив.

  5. Не потрібно вважати, що Ігор Суркіс не рахує гроші. Влітку пішов Ленс, коли назвали ціну, від якої Динамо не змогло відмовитися, хоча було дуже багато розмов про ЛЧ. Свого часу, на самому фініші трансферного вікна, пішов Роман Єременко, який тоді був одним із лідерів команди. Все має свою ціну.

  6. Все дуже нагадує на відповідь Динамо Шахтарю, мовляв, до наших гравців теж є інтерес і ми нічим не гірші. Шахтаря продав Тейшейру за 50 мільйонів, з зарплатнею в 12 мільйонів( за повідомленням ЗМІ), за Ярмоленка пропонували 48 + 12 бонусів та ті самі 12 мільйонів зарплати( за інформацією тих же ЗМІ). У випадковості та співпадіння я вже давно не вірю.

  7. Всі гравці, які зимою переходили до Китаю були латиноамериканці за виключенням африканця Жервіньо. Можу припустити, що тут діяла системна робота латиноамериканських агентів. Ярмоленко в цьому списку виглядає білою вороною. До того ж, він далеко не самий розкручений європейський футболіст

Я думаю, що всю цю інформацію потрібно читати між рядків і розуміти приблизно так:

  1. Ярмоленко – добротний, якісний футболіст, який коштує гарних грошей.

  2. Ярмоленко – хоче грати в Європі. Заради цього відмовився від шалених грошей.

  3. Ярмоленко – продається, тільки потрібна відповідна пропозиція.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.02.2016, 19:41
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть