Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Час вольових рішень -2

2016-03-18 19:48 На жаль, зараз такий час в Українському футболі, що цілий ряд дуже цікавих гравців, управлінців майже ...

На жаль, зараз такий час в Українському футболі, що цілий ряд дуже цікавих гравців, управлінців майже залишилося без роботи. Думаю, що не варто «Динамо» втрачати додаткову можливість зробити свою команду сильнішою. Не варто дивитися на назви колишніх клубів, старі образи, чи не бажання когось послаблювати.

Якщо «Динамо» не буде цього робити? Тоді це зроблять інші. Так побудований весь футбольний світ, і не тільки футбольний.

Для прикладу, нещодавно розпадався «Металіст». Дуже цікава та дуже симпатична команда. Впевнений, з цього можна було «гарно пожитиватися». Але окрім молодих гравців( Калюжний, Осман, Андрієвський був ще Азацький) «Динамо» більше нікого не забрало з Харкова. На противагу цьому, «Шахтар» « підкріпився» Тайсоном, Марлосом та Азеведо. Двоє останніх зараз грають в основному складі команди.

Дивлюся з величезним смутком на креатив центральних півзахисників «Динамо»та пригадую Шав’єра. За ним не потрібно було далеко їхати, за нього не потрібно було платити великі гроші( перейшов до Корінтіанса в статусі вільного агенту), йому не потрібен був час на адаптацію. Він вже був готовий, сформованим гравцем, який міг би підсилити, зробити різноманітнішою гру команди вже зараз.

Бачив декілька матчів Клейтона очно. Був просто зачарований. Він був скрізь, і користь від його діє було просто величезною.

«Динамо» вже два роки не може здійснити гарного трансферу. Або ми переплачуємо, або беремо гравця, який не посилює гру, або беремо тільки для кількості. «Динамо» може платити, може обирати, але кожного разу це завершується промахом.

Євген Красніков – найкращий спеціаліст серед селекції в Україні. Він дійсно вміє шукати, вміє знаходити за порівняно не великі гроші. Знайшов одного з кращих гравців чемпіонату Сосу за два мільйони, який був не потрібне в "Наполі". Знайшов Жажу за 500 тисяч( перший його прихід). Цей список можна продовжувати дуже довго. Я впевнений, що якби в Шахтаря була можливість проводити селекцію – вони вже давно запросили Краснікова.

Приписують співпрацю Краснікова з «Дніпром», але зараз Дніпропетровському клубу явно не до трансферів. Просто Коломойський розуміє футбол, тільки як імідж, але не бізнес. Приклад «Металіста» довів, що на футболі можна заробляти. Тільки варто над цим серйозно працювати.

Не розумію та не знаходжу жодної логічної причини по якій «Динамо» не співпрацює з цим спеціалістом. Виходить, що гроші є, але розпорядитися( підсилитися) ними ніхто якісно не може.

Так само, в Харкові за короткий час була створена дуже сильна власна школа. Всі звертали увагу на футболістів, але майже ніхто не звернув увагу на людей, які цю школу зробили, на тренерів, які змогли розвивати молодих футболістів. Вони всі на місці. Ніхто з них не поїхав з країни

Зараз проблеми в» Дніпрі». Я вважаю, що там є цілий ряд дуже цікавих футболістів для «Динамо». Не бачу в цьому великої трагедії. Скажімо, Дуглас – дуже сильний захисник, якщо в нього є мотивація. Це може бути доволі актуально в світлі можливої втрати Хачеріді чи Дгаговича влітку. Мені дуже імпонує гра та налаштування молодого Лучкевича. Роман Зозуля показав, що він нічим не гірший від Кравця. Не потрібно заглядати в паспорт Матуесу, якщо він дійсно може зробити гру команди краще. Не всіх зразу. А тільки тих, хто може принести користь

Дуже сподіваюся, що ця ситуація буде змінюватися. Чи хоча б в цьому напрямку буде проведена робота.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2016, 19:48
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть