Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Дніпро": ким можна поживитися ?

2016-04-13 10:03 Дніпропетровський «Дніпро» за борги перед іспанськими помічниками Хуанде Рамоса позбавили участі в єврокубках. За повідомленням ЗМІ ...

Дніпропетровський «Дніпро» за борги перед іспанськими помічниками Хуанде Рамоса позбавили участі в єврокубках. За повідомленням ЗМІ сума боргу – близько мільйона євро.

Приблизно 4-5 місяців гравці першої команди «Дніпр»а не отримують грошей. Там повідомлялося про певні відсотки від зарплати, які гравці отримують з запізненням в декілька місяців, але не більше.

Молодіжні команди мають проблеми з літа. За моєю інформацією Академія сидить без грошей з літа. Самі батьки взяли на себе відповідальність за тренування своїх дітей.

Більше ніж в десяти гравців основного складу влітку завершуються контракти з командою. Жодних розмов навіть про переговори поки навіть немає.

Повне мовчання менеджерів та президента клубу. Всі вдають, що наче нічого не відбувається. Інвестор клубу повністю втратив інтерес до команди.

Можна припустити, що все йде до того, що в кращого разі «Дніпро» буде грати молоддю в наступному сезоні

Цілий ряд доволі цікавих гравців виходять на вільні хліба. Вони вже адаптовані до України, до нашого футболу, і за них не потрібно платити великих грошей.

Ось перелік гравців, які, на мою думку, можуть бути корисними для «Динамо»:

  1. Валерій Лучкевич. В «Динамо» велика проблем з швидкістю. Швидко бігти може тільки 1-2 чоловіки. В умовах втрат Олега Гусєва та Андрія Ярмоленка –це доволі цікавий варіант, на мою думку. Валерій – дуже скромний хлопець, який дуже любить футбол. Дуже важливо, що він ще молодий, і його можна змінювати, ліпити. Він може діяти не тільки на правому фланзі атаки, але і грати в обороні. Інтереси гравця представляє його тато та агентська контора "Нельсон Консалтінг". Валерій ще має контракту з Дніпром до 1 липня 2019 року.

  2. Дуглас. На мою думку, дуже сильний центральний захисник, який був визнаний одним з найкращих в своєму амплуа в минулій Лє. Швидкий, фізично сильний, впевнений в собі, без нервів, доволі швидкий та гарно грає головою. Не дарма, за повідомленням ЗМІ бразильцем «Дніпра» цікавився «Бешикташ», «Наполі» та «Лаціо». Дуглас може бути доволі цікавими варіантом в світлі можливої втрати Драговіча та Хачеріді Динамо влітку. Сподівання на Ягодінскіса, Бурду та Петровіча – дуже малі. Інтереси гравця представляє агентська контора «НВА Спорт». Дія контракту до 31.12.2017 року

  3. Матеус. Незважаючи на вік та певні проблеми з здоров’ям, я думаю, що він ще може принести користь Динамо. Незважаючи на 33 роки головна сила Матеуса – в швидкості. Бразилець швидкий, мобільний, технічний. Тобто, має все, що потрібно для гри в атакуючий футбол. Дуже важливо, що Матеус може грати не тільки на фланзі, але і на вістрі атаки. Весь секрет яскравої гри Матеуса в Україні дуже простий – в нього дружина українка, і це вже для нього дім . Інтереси гравця представляє контора «Європа спорт груп». Дія контракту не відома.

  4. Роман Зозуля. Звичайно, що Роман не яскравий забивала, форвард. Це –боєць, який не жаліє ні себе, ні суперника. Точно не буде гірше від Кравця Там склалося, що зараз «Динамо» будується якраз навколо таких гравців. Між –іншим, Роман може грати не тільки форварда, але і на правому фланзі атаки, або відтягнутого нападаючого . Контракт діє до літа 2018 року.

  5. В молодіжній команді «Дніпра» мені дуже подобається гра Єгора Назарини, якого Маркевич награвав на зборах в основі. Хлопець явно не соромиться брати гру на себе, не боїться відповідальності, гарно бачить поле та має пас. Діє в центрі поля. Але, в системі Динамо є свої гравці, які, напевно, більше заслуговують на свій шанс. Якщо не помиляюся, так Єгор є вихованцем Динамо

Так складене футбольне життя, що коли один клуб має проблеми – інші користаються цим. Коли розвалювався "Металіст" "Шахтар" підібрав потрібних собі гравців. Двоє з трьох є гравцями основи. Тайсон – віце –капітан та лідер. Свого часу, коли були великі проблеми в "Ювентуса", "Реал"( Емерсон та Каннаваро) та "Барселона" ( Тюрам та Дзамбротта) скористалися такою можливістю.

За «Дніпро» нічого гарного сказати не можу. За моєю інформацією влітку команду очолить тренер дубля Дмитро Михайленко і ставка буде робитися на власних молодих гравців. Напевно, добре, що команда взагалі залишиться.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.04.2016, 10:03
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть