Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Cьогодні знову без молоді?

2016-08-20 11:43 Сьогодні в гості до «Динамо» приїздить луцька «Волинь». Напевно, що найслабша команда чемпіонату за складом та ...

Сьогодні в гості до «Динамо» приїздить луцька «Волинь». Напевно, що найслабша команда чемпіонату за складом та грою. Це дуже гарний шанс подивитися та перевірити молодих гравців команди. Тим паче, що в останніх матчах чемпіонату дуже добре себе зарекомендували Очігава та Циганков. Беседін в новому сезоні став справжнім лідером дублю, забиває в майже в кожному матчі.

Тимчик теж дуже радує. З дублем «Дніпра» віг виглядав дуже здорово. Де, як не в таких матчах, як проти ослабленої "Волині", дивитися молодих гравців та набувати досвіду?

Вчора був матч дублерів. Молоді динамівці не помітили власного суперника 5-0. Гра в одні ворота. Але Очігава відіграв весь матч. Якби його готували на сьогоднішню гру так він би не грав. Циганков був замінений в середині другого тайму на колишнього таланта Дніпра Леднева( цього літа був на перегляді в «Малазі»). Беседін був замінений на початку другого тайму( забив двічі).

Роблю висновок, що сьогодні будемо без молоді. Максимуму –це Циганков, або Беседін на банці В центрі захисту буде грати Віда, або Даніло поряд із Драговічем.

Навіть не знаю, що нового сьогодні Ребров хоче побачити в Громові, Федорчуку( вже вилікувався після травми), Гладкому та Морозюку. Напевно, боїться за результат. Іншого пояснення я не маю.

Чому так багато за останній час молодих гравців "Карпат" себе проявляють? Є дуже гарна мотивація: якщо ти сьогодні успішно граєш за Карпати – завтра на тебе чекає сонячна Іспанія. Не розумію, взагалі, яку мотивацію мають динамівські дублери?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.08.2016, 11:43
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть