Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Життя після Юрія Мороза, або без права на помилку

2016-11-24 14:10 Якщо не брати до уваги перший тайм стамбульського матчу проти «Бешикташа», коли молоді динамівці пропустили три ...

Якщо не брати до уваги перший тайм стамбульського матчу проти «Бешикташа», коли молоді динамівці пропустили три м’ячі( у другому таймі знайшли сили зрівняти рахунок), цьогорічну юнацьку ЛЧ для «Динамо» можна вважати близькою до ідеалу – цікаві, перспективні гравці та результат.

В мене дуже великі сподівання на цих гравців , але я дуже боюся, що ця команда може виявитися тренерською, і без Юрія Мороза вони виявляться не життєздатними в футболі.

Один із лідерів команди Богдан Михайличенко не грав із другого до по п’ятий тур, але це абсолютно ніяк не позначилося на грі та результаті команди. Перед матчем в Лісабоні проти «Бенфіки» травмувався основний форвард Русін та основний центральний захисник Попов – ніяких проблем для гри та результату команди. Вчора не грали Русін та інших центральний захисник Миколенко – теж жодних проблем. Виходять нові гравці( Калюжний, Янаков, Алексеєв, Петрушенко), або змінюють позиції( вчора опорник Алібеков грав на місці центрального захисника) і це ніяк не впливає на структуру, якісь та результат.

Шапаренко, Алібенков, Лєднев, Тимчик, Калюжний та Маханьков залучаються до матчів дублерів, але вони там виглядають далеко не так яскраво, як в команді Ю -19 . За виключенням голкіпера Маханькова, який добряче виручав в останньому матчі проти «Сталі».

Я не знаю, яка тут насправді причина? Відсутність тренера? Старший вік гравців? Відсутність партнерів? В мене немає відповіді.

Не так давно проходив еліт –раунд для юнацької збірної України Ю -19 Циткіна. Змагання відбувалися в Борисполі та Бучі. Окрім нашої збірної приймали участь Ісландія, Туреччина та Латвія. Наша збірна була складена фактично із юнацької команди «Динамо»: Попов, Миколенко та Дубінчак в захисті( цікаво, чому Тимчика не викликали?), Алібеков, Лєднев та Шапаренко в півзахисті. Але там вони виглядали зовсім по –іншому, не так зіграно та яскраво. Доволі посередня команда, яка в третьому матчі поступилася турками 1-3 причому майже в одні ворота.

Зараз потрібно бути максимально обережним, щоб ці хлопці не загубилися на дорозі до дорослого футболу. Всі кроки повинні бути максимально продумані.

Вже частинку гравців застосовують в дублі. Не знаю, на скільки це правильно. Є припущення, що можливо їм буде простіше йти далі всією командою, тобто, коли дублем стане вся команда із тренером. Але це тільки припущення. Є спокуса взяти певних гравців на збори із першою командою. Але немає відповіді, чи готові вони до цього. Хочеться, щоб ця команда змогла продовжити свої виступи в юнацькій ЛЧ. Всі передумови для цього є. Тільки тоді потрібно її залишати в повному складі і надати можливість тренуватися разом.

Запитань більше ніж відповідей. Дуже сподіваюся, що всі аспекти будуть зважені, і буде прийняте рішення, яка дозволить молодим гравцям розвиватися

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.11.2016, 14:10
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть