Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ребров та « ПАОК»

2016-11-29 20:49 Сьогодні з’явилася інформація про інтерес грецького клубу до тренера «Динамо». Я не вірю в такий варіант ...

Сьогодні з’явилася інформація про інтерес грецького клубу до тренера «Динамо». Я не вірю в такий варіант зовсім. Це скоріше виглядає, як нагадування президенту «Динамо» Ігорю Суркісу, що в Сергія Ребров завершується контракт через 6-7 місяців і час визначатися Я тут на стороні Ігоря Михайловича: спочатку стільці, а потім гроші, тобто спочатку вихід із кризи, або хоч якісь натяги на вихід із кризи, а вже потім нова угода.

Думаю, що зараз Суркіс зможе при бажанні знайти заміну Реброву. Он Маркевич, Кучук, Кононов без роботи.

В цьому сезоні «Динамо» дуже важко виглядає в чемпіонаті. Гри як такої немає. Київський клуб провалив ЛЧ. Від Реброва йдуть легіонери один за одним. Я не думаю, що при таких умовах запрошують закордон.

Говорячи про « ПАОК» відразу виникає асоціація із Любошем Міхелом. Цей словак багато років працював в «Шахтарі» дуже гарно знає наші футбольні реалії. Саме він запросив до команди влітку Лео Матоса та Євгена Шахова.

« ПАОК» має великі амбіції. Одіозний президент клубу російського походження Іван Саввідіс( Саввіді) ставить перед собою та клубом найвищі цілі. Хоче грати в ЛЧ та боротися за чемпіонство із «Олімпіакосом». Поки це виходить не дуже. Кваліфікацію до ЛЧ програли «Аяксу»( в боротьбі). Зараз грають в ЛЄ, де мають гарні шанси на весну. В останньому турі в Флоренції обіграли « Фіорентину» 2-3( наш Шахов забив). В чемпіонаті суцільний провал. Команда знаходиться в середині турнірної таблиці відставши більше, ніж на 10 очок від лідера «Олі» Всі не задоволенні, чекають відставки тренера Івіча. Після вчорашньої поразки в чемпіонаті було зібрання всіх керівників клубу. Тренер відкрито заявляє, що його частина гравців зливає.

В такій ситуації команді потрібний кризовий менеджер. Людина із іменем. Тренер який зможе впливати на гравців. Не знаю, я не думаю, що це про Сергія Станіславовича . Не здивуюся, якщо Міхел зробить пропозицію Маркевичу. Але теж не думаю, що Мирон Богданович поїде в те пекло.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.11.2016, 20:49
29.11.2016, 20:49
257343 2 Internat, kochin.tolik
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть