Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Так знищили « Кривбас», так знищили « Арсенал» так знищують «Дніпро»…

2016-12-24 10:26 "Кривбас"," Арсенал" і в мене вже немає ніяких сумнівів, що наступний "Дніпро". Всі ці команди мали/ю ...

"Кривбас"," Арсенал" і в мене вже немає ніяких сумнівів, що наступний "Дніпро". Всі ці команди мали/ю одного власника – пана Коломойського. Тільки в кожному місті була окрема людина, яка відповідала за цей проект. В Кривому Розі – пан Лівшиц, а Києв – пан Рабінович, в Дніпрі – пан Стеценко. Схема знищення однакова: накопичення боргів, а потім банкрутство та остаточне знищення команди.

Це відбується під протести вболівальників та футбольної громадськості, але нікому до цього немає ніякого діла

"Дніпро" має зараз великі борги. Судячи із усього, з літа 2015 року до літа 2016 року Коломойський не платив зарплату гравцям. В цей час склад "Дніпра" був доволі серйозний та гравці мали хороші особисті контракти. Маркевич зараз позивається про відшкодування 1.7 мільйона доларів( виходить приблизно 120 тисяч на місяць)Наскільки я знаю, Роман Зозуля отримував десь в районі 90 тисяч доларів на місяць. Руїс 40. Помножте це на 12 місяців та на кількість гравців першої команди і виходить доволі велика сума. + борги перед штабом Рамоса, та різними агентами. Наприклад, агенту Джуліано теж винні, за це знімали очки.

За повідомленням ЗМІ стадіон "Дніпро Арена" та база футбольного клубу знаходиться в заставі "Приват Банку". За ці об’єкти заложили в банку за кредити для своїх фірм. Після націоналізації Привату –це вже державне майно, яке повинно бути продано через аукціон, якщо кредити не будуть погашенні( в мене жодних сумнівів немає, що так буде)

Виходить так, що тепер Коломойського із футбольним клубом "Дніпро" нічого не пов’язує окрім старих зобов’язань перед гравцями. Дуже хотілося б, що хоч до показу футболу Ігор Валерійович не втратив інтерес. Бо однобічние висвітлення футболу в Україні може бути куди гіршим, ніж зникнення футбольного клубу

Яка подальша доля "Дніпра"? Я думаю, що шлях Арсенала( зараз вже грає в Першій лізі), "Кривбаса" та Металіста(грають в аматорській лізі України), "Металурга" ( Запоріжжя)( грає в Другій лізі) тобто, із самих низів через очищення, через бажання місцевих вболівальників.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.12.2016, 10:26
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть