Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Спокій і тільки спокій))

2017-01-19 19:57 Скажу чесно, що вже не перший день спостерігаю за тим, як легко люди ведуться на неперевірену ... Спокій і тільки спокій))

Скажу чесно, що вже не перший день спостерігаю за тим, як легко люди ведуться на неперевірену інформацію. Навіщо вивчати джерела. Достатньо написати, що по інформації ну з дуже авторитетного джерела вася пупкін відмовився від продовження контракту із оболонським виноградарем через те, що йому запропонували лише два мішки сімок.

І всі одразу починають розповідати про те, як погано поступив вася, бо ж два мішка сімок – розкіш у наш час, чи що треба було запропонувати йому 3 мішки сімок, бо сєня булкін отримує ж 3 і нічого. Та жодна людина так і не знає де ж та правда зарита. Бо інше авторитетне джерело хоч і сказало, що свічку не тримало, та ніби то за його інформацією васі давали 2,5 мішки і ще бонуси у вигляді 3 відер халви. Ну як тут залишитись у спокої. Зі свого боку я завжди кажу те, що не варто довіряти «авторитетним» джерелам. Бо справжню істину вони не знають. Є лише факти. Макаренко, який є вихованцем Динамо, залишає команду. А чому? Не задовільнила зарплатня? Чи банально керівництво Динамо банально вирішило дати гравцю, якого відновило після важкої травми, шукати собі інші варіанти розвитку кар’єри з тієї причини, що команда потребує оновлення.
Я не випадково писав багато разів про кумівство в Динамо. І Макар належить до цієї когорти, як належить і Сидорчук. Тренер прагне раціонально оновити команду. Саме тому зараз в основі буде більше молоді і запрошуються нові легіонери. Команда потребує свіжості. Саме тому я кажу про свою позицію. Керівництво Динамо вирішило дати гравцю, якого виховало, реалізувати себе в іншому місці. А вільним агентом влаштуватись значно легше. Тим більш, що восени Макар мав стабільну практику у ЛЧ, чемпіонаті. Це дійсно дасть йому змогу знайти собі нормальну команду і непоганий контракт закордоном.

А тим часом почались збори. Ще ніколи у першій команді не було так багато молодих гравців. По суті зараз на зборах молодь – 60% від усієї команди. І ми очікуємо на днях перший трансфер. Не хочеться забігати наперед, та дійсно джерела достовірні, бо навіть вже представники Палермо визнали факт того, що Оскар Хіл’ємарк полишає їх команду.

Чи добре це для Динамо? Для футбольної команди рух – необхідність. Для сьогоднішнього Динамо, яке трохи застоялось, нові легіонери – ковток свіжого повітря. Тим більш, якщо це будуть гравці із Серії А, гравці старту збірних, учасників Євро. Це показник якості. І це підвищує тонус всередині колективу, бо загострює конкуренцію. Тому декілька трансферів і амбітна молодь – повинно стати поштовхом для зростання якості гри команди. Чи варто говорити про Оскар Хіл’ємарк зараз? Думаю, що ні. Особисто для мене важливий сам рух, оновлення команди гравцями відомого рівня. А рівень гравця збірної Швеції легко усвідомити. Ігрові характеристики – також досить суб’єктивно, бо різні рівні турнірів, рівні команд. Зрозуміло, що Мессі в Барсі і Мессі в умовному Алавесі – будуть різні гравці, бо рівень партнерів – рівень командної гри. Чим вище рівень командний, тим яскравіше може заграти сильний гравець, чим нижче рівень, тим і гравець, навіть видатний, буде грати значно слабше. Так, це буде та сама людина, та результати будуть відрізнятись. У світі дуже багато талановитих гравців, які можливо і сильніші за Мессі, але вони так і не розкрили свій потенціал. І навпаки, значно слабші гравці, потрапляючи в сильну команду мають шанси зрости, якщо до них буде довіра. Тому чекаю новини. А про Оскара Хіл’ємарка і його якості можна буде говорити тоді, коли він прийде до Динамо і коли ми побачимо його в офіційних матчах.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.01.2017, 19:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 0   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть