Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про користь Александара Пантіча для "Динамо" Выбор редакции

2017-02-02 12:46 Передмова «Динамо» був просто необхідний ще один центральний захисник. Сезон довгий, травм, дискваліфікацій, втрати форм не ... Про користь Александара Пантіча для "Динамо"

Передмова

«Динамо» був просто необхідний ще один центральний захисник. Сезон довгий, травм, дискваліфікацій, втрати форм не уникнути. А вся відповідальність в центрі захисту впала фактично на Віду та Хачеріді. Бурда постійно травмований. Микита пропустив майже весь минулий сезон, залишив дуже слабке враження від матчів проти «Бешикташа»( до вилучення турки перли саме через Бурду) та «Шахтаря».

Напевно, по –іншому бути не могло, все –таки людина дуже багато пропустила. Очігаві Ребров не особливо довіряє. Були великі сподівання, що Даніло Сілва зможе підстрахувати при необхідності, але бразилець майже всю першу частину сезону був в лазареті. Зараз він відновлюється від операції і навряд чи зіграє в цьому сезоні. Дійшло до того, що 174-х сантиметрового Корзуна почали награвати в центрі оборони. Такий собі київський Маскерано…

Я ніколи не бачив гри Пантіча. Навіть не чув про такого футболіста. Він був на контракті у іспанського « Вільярреалу», але більшість часу проводив в орендах в клубах по слабше. Цього літа «жовта субмарина» продала до «МЮ» свого провідного центрального захисника Еріка Байі. Пантіч навіть не розглядався, як потенційна зміна проданому гравцеві. Це свідчить про відсутність довіри та бачення перспективи в « Вільярреалі»

( фото ua-football.ua)

Не потрібно посипати голову попелом. В футболі так часто буває, що гравець провалюється в певному клубі, або навіть чемпіонаті, але після переходу стає попелюшкою. Можливі нюанси стилю футболу, адаптації, травм, довіри тренера та тому подібне.

Мотивація

Моє враження, що Домагой Віда та Євген Хачеріді повністю або частково втратили мотивацію. Навіщо працювати на повну на тренуваннях, віддаватися грі в офіційних матчах, якщо кожен із них знає, що в наступному матчі, якщо не буде травм та дискваліфікацій, він буде грати в основі? Складається таке враження, що Хачеріді більше думає про нові контракти, якісь особисті негаразди, ніж про футбол. А Віда про пропозиції від закордонних клубів. Реально, після втрати Драговіча конкуренції в центрі захисту в «Динамо» просто немає. Грали ті, хто був здоровий, або не має дискваліфікацій

(фото Ільї Хохлова)

Для самого Пантіча «Динамо» теж має стати серйозною мотивацією. Серб так нічого і не показав в Іспанії. Я думаю, що він повинен бути максимально мотивований, щоб довести всім попереднім клубам, а також собі, що він реально на щось здатний в футболі.

Київ

В «Динамо» є дуже гарний досвід гри сербський захисників на високому рівні. Мова йде про Гавранчіча та Драговіча( має сербське походження). Обоє прогресували, обоє стабільного грали на високому рівні в Києві. Цей факти не потрібно відкидати

( фото Комсомольской правды в Украине)

Не думаю, що в Пантіча виникнуть проблеми із довгою адаптацією в Києві. Все-таки, сербська та українська культура доволі близькі, В «Динамо»є Віда, який повинен допомогти освоїтися сербу в Києві, також є селекціонер Борислав Стеноєвіч теж повинен допомоги. Він допомагав в схожих питаннях всіх балканським легіонерам в Києві.

Наскільки я зрозумів із слів, якими Сергій Станіславович його описав, та характеристиками журналістів, які спеціалізуються на іспанській першості, -це така собі погіршена копія Драговіча: агресивно діє в захисті, доволі швидкий, вміє починати атаку, може читати гру, правда має позиційні ляпи,або індивідуальні помилки. До того ж, Пантіч може діяти не тільки в центрі захисту, але і на фланзі.

За та проти

Плюси:

  1. «Динамо» закрило проблемну позицію;

  2. Збільшення конкуренції для Віди та Хачеріді;

  3. Гравець із Європи( топ-чемпіонату) прийшов в статусі вільного агента;

  4. Не повинно бути ніяких проблем із адаптацією в команді та країні.

Мінуси:

  1. У « Вільярреалі» на нього не особливо розраховували, висока кваліфікація гравця під питанням;

  2. Останні роки дуже мало грав;

  3. Має доволі багато карток;

  4. Очігаві, Лук’янчуку варто задуматися про оренду.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.02.2017, 12:46
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть