Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вибір Андрія Миколайовича Выбор редакции

2017-03-19 12:29 В принципі, Андрій Шевченко вже привчив до того, що до збірної викликає велику кількість футболістів. У ... Вибір Андрія Миколайовича

В принципі, Андрій Шевченко вже привчив до того, що до збірної викликає велику кількість футболістів. У мене навіть з’явилося відчуття дежав’ю. Так перед стартом відбору, коли готувалися до матчу проти Ісландії, тренерським штабом теж було викликано більше тридцяти гравців. Із кимось знайомилися, когось підбирали під нову модель гри збірної, когось переглядали на проблемні позиції.

Але до самої гри залишилося чоловік двадцять. Всіх інших -відпустили по клубах, або відправили до молодіжної збірної

Зараз ситуація дуже схожа. Останній раз збірна збиралася 4 місяці тому. Із того часу – дуже багато води пройшло. Хтось додав, хтось здав, хтось втратив місце в складі( на жаль, таких випадків вистачає), хтось без клубу взагалі. Перед матчем Андрію Миколайовичу та його закордонним помічникам є про що подумати.

Насамперед, потрібно міняти гру команди. Бо грати проти хорватів із високим захистом, контролем м’яча та намагатися діяти через атаку- авантюрно. Таких помилок в захисті, як були в матчах із Ісландією та Туреччиною в Загребі, нам ніхто не простить. Потрібно думати, як стримати Модріча та Ракітіча. Він цих гравців «Реалу» та «Барселони» дуже багато чого залежить в збірній Хорватії. Для цієї ролі Коваленко та особливо Зінченко не особливо підходять. Потрібні гравці трохи іншого стилю гри, люди, які не будуть жаліти ні себе, ні суперника і не дадуть зайвої секунди на роздуми. Не зіграє основний лівий захисник Соболь. Звідси запрошення Матвієнка та Морозюка. Перший може зіграти зліва, а другий- може підмінити Бутка на правому фланзі, якщо Богдана поставлять лівим захисником( Бутко зліва грав на Євро проти Польщі)

Тренерський штаб ретельно готується до матчу і шукає всі можливості для того, щоб отримати результат. Зібрали всіх кращих, які є на даний момент. Подивимося, що із цього вийде.
Але все ж, на деякі нюанси я б хотів звернути увагу

Кого можна було ще взяли

Не зрозумів відмови від Гармаша. Денис провів дуже сильні матчі проти Чорногорії та «Наполі» в першому турі ЛЧ, коли потрібно було пресингувати в середині поля( більш за все так потрібно буде грати на « Максимірі). Має всі потрібні чесноти для вдалої гри проти хорватії.Схоже, що в Шевченка та Рауля є якась антипатія до Дениса та Хачеріді. Іншого пояснення я просто не маю.

( фото офіційного сайту "Динамо")

Щось подібне можу сказати про Буяльського. Звичайно, що «Динамо» зараз не вражає, але Віталій зарекомендував себе, як гравець, який може виконати на полі дуже багато чорнової роботи. Я так зрозумів, що такі риси збірній зараз не особливо потрібні. Напевно, будемо грати через атаку))

Юрченко із «Баєра» зіграв лічені хвилини в цьому календарному році. Зараз Леверкузен перебудовується. Тренер, який хоч якось довіряв Владлену пішов, на його місце прийшов новий спеціаліст, якому потрібно все доводити. Тут зараз не до збірної.

Караваєв навіть не потрапляє до заявки «Фенербахче». Сам гравець знав в яку країну він їде, а якщо не знав, так його агенти повинні були його попередити про можливі наслідки невдалих матчів в Туреччині. Спокусився на назву клубу, гроші – тепер нехай думає.

Тотовицький через проблеми із візою( їхав до Бельгії за туристичною, хоча потрібна була робоча) пропустив всю зимову підготовку своєї команди та перші матчі. Думаю, що для уродженця Рівненської області це може бути останній закордонний досвід в кар’єрі. Яка тут може бути збірна… Болбат та Безус відверто не тянуть на такий високий рівень

Романчук більш – менш стабільно грає за « Ягеллоноію», але він точно не краще від Степаненка, Малишева, Сидорчука, Буяльського. Хомченовський – дуже не стабільний та має більше провалів, ніж вдалих матчів. Єдине, що в світлі проблем на лівому фланзі актуальним міг би бути новачок «Леха» Володимир Костевич. Поки у нього все виходить в Польщі, але варто сказати, що його команда грала поки тільки проти середняків та аутсайдері

Кого можна було не брати

Іван Петряк дуже слабко почав весну. В матчі із «Динамо» "Зоря" двічі пропустила із його флангу( не відпрацював із гравцем, який змістився на його фланг). На фоні сильних суперників в Петряка не дуже виходить.

( фото Динамоманії)

Кучеру вже -34, Ротаню -35. Руслан вже реально не встигає навіть на рівні чемпіонату. Кучер програє конкуренціє Ордцю в клубі. В разі виходу на поле Ротаню буде дуже важко проти Модріча та Ракітіча, а Кучер просто може бути згвалтований Манжукічем. Навіщо викликали Кривцова? Чому не Хачеріді, який має набагато більший досвід і може буде серйозною зброєю проти Манжукіча.

Молодь

( фото Станіслава Медведя)

Звичайно, що це аванс на майбутнє. Але я цього не розумію. В розширений список потрапили декілька молодих гравців. Наприклад, Володимир Шепелев, який зіграв тільки два матчі за «Динамо». Причому один провалив. Від таких викликів( навіть в розширений список) гравець може втратити голову. Андрія Шевченка та його помічників повинен був чомусь навчити досвід із Денисом Баланюком. Баланюк провів вдало стартові матчу сезону за «Дніпро»та навіть забив « Волині». Отримав виклик до збірної. Але це все завершилося тим, що в кубковому матчі «Дніпра» проти «Оболоні» почав повчати Михайленка, як тренувати, а гравців, як віддавати йому передачі. Як результат – перевід в дубль.

Роман Зозуля

На початку 2012 року Андрій Воронін через конфлікт із своїм клубом «Динамо» Москвою випав із першої команди. Максимум – грав за дубль. Тобто, людина до ЧЄ 2012 була пів року без ігрової практики. Але Олег Блохін взяв його на Євро( який до речі, Андрій провалив). В принципі, якщо Вороніна взяли на Євро, так Зозуля теж заслуговує на те, що б його викликали на відбіркові матчі.

( фото Динамоманії)

Ми українці не повинні кидати своїх у важких ситуаціях. Це просто буде не гарно. Яким би Зозуля не був посереднім футболістом. Всі розуміють, що він грати не буде. Я думаю, що ця ситуація була спровокована агентом гравця. На такому рівні такої не компетентності просто бути не може. Агент Зозулі Володимир Кузьменко складає враження дуже розумної людини, мешкає в Мадриді, а не думаю, що він не знав про ситуацію із « Райо». Просто тепер Зозуля для одних герой, а для інших ізгой, але головне – не слуху, яким би футболістом він не був.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2017, 12:29
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть