Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Буряк: Луческу придумав цей формат і втік

2017-05-03 23:29 Нещодавно, в інтерв'ю одному з спортивних видавництв Леонід Буряк розкритикував формат чемпіонату з дванадцятьма командами. Легендарний ...

Нещодавно, в інтерв'ю одному з спортивних видавництв Леонід Буряк розкритикував формат чемпіонату з дванадцятьма командами. Легендарний в минулому футболіст нищівно розкритикував останні нововведення:

"Новий формат чемпіонату України викликає лише сміх, - сказав Плюс Спорту Леонід Буряк.

  • Не розумію, чому футбольні чиновники прирівняли величезну Україну до карликових країн, де виступають дванадцять клубів.

Ми ж не Люксембург, не Ліхтенштейн і не Сан-Марино. Невже не можна було знайти 16 чи 14 клубів і грати за класичним форматом?
  • Мірча Луческу вигадав такий формат і втік. А ми мучимося. Це абсурд. Нам замилюють очі, що буде інтрига. Де обіцяна інтрига, про яку говорили рік тому, коли затверджували нинішній формат? Нікому нецікава така схема проведення змагань" – сказав фахівець.

  • Особисто від себе додам лише те, що якимось дивним чином такий недолугий формат затвердили відразу на два сезони і не називали причин, з яких не можна було б змінити всім очевидний невдалий проект з дюжиною команд. Натомість, пробують знову і знову наступати на ті самі граблі, придумуючи стикові і перехідні матчі. І навіть не згадують про те, що з деяких команд знімали залікові очки через провини адміністрації клубів. Хіба це додає спортивного інтересу в Чемпіонаті України?

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    03.05.2017, 23:29
    03.05.2017, 23:29
    270683 3 alyar, Ist, Lena123
    Ko3ak-9
    Автор:
    (Ko3ak-9)
    Статус:
    Эксперт (11758 комментариев)
    Подписчиков:
    1
    Медали:

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть