Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Інтер» покаже документальні проекти «Лобановський назавжди» і «Кращий футболіст Європи»

2017-05-04 18:49 13 травня на телеканалі «Інтер» відбудеться телепрем'єра документального проекту «Лобановський назавжди». Це стрічка про легендарного тренера ... «Інтер» покаже документальні проекти «Лобановський назавжди» і «Кращий футболіст Європи»

13 травня на телеканалі «Інтер» відбудеться телепрем'єра документального проекту «Лобановський назавжди». Це стрічка про легендарного тренера київського «Динамо» Валерія Лобановського, який вивів київський клуб у гранди європейського футболу.

Основу фільму склали вітчизняні та зарубіжні архівні кіноматеріали, а також оцінки, судження і спогади про Валерія Лобановського його сучасників - гравців, тренерів, журналістів та вболівальників.

Стрічка вийде в ефірі о 18.00.

«Інтер» також анонсував інші проекти до «Дня пам’яті Валерія Лобановського»: 13 травня виповнюється 15 років з дня смерті футбольного тренера, і цього ж дня свій 90-річний ювілей відзначає футбольний клуб «Динамо-Київ».

О 20.30 «Інтер» покаже концерт «Команда, без якої нам не жити», присвячений 40-річчя завоювання клубом «Динамо» Кубка кубків і Суперкубка УЄФА. У концерті взяли участь популярні українські виконавці - «Океан Ельзи», «ВВ», Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Потап і Настя, Злата Огневич, Ольга Полякова, Міла Нітіч, «Авіатор», «НеАнгели», Kozak System та інші зірки. Ведучі - Анастасія Даугуле і Андрій Доманський.

О 23.30 в ефір вийде документальний проект власного виробництва каналу «Кращий футболіст Європи» про трьох українських володарів «Золотого м'яча». У 1975 році «Золотий м'яч» отримав Олег Блохін, в 1986-му - Ігор Беланов, в 2004-му - Андрій Шевченко. Україна - єдина східноєвропейська країна, яка виховала трьох володарів «Золотого м'яча», зазначає «Інтер». Блохін, Беланов та Шевченко розкажуть свої історії отримання найпрестижнішого індивідуального трофея в світовому футболі, а також поділяться враженнями від того, як змінилося їхнє життя після отримання титулу «Кращий футболіст Європи».

О 0.25 «Інтер» покаже спортивний фільм «Така вона, гра». Стрічка була знята у 1977 році до дня народження Валерія Лобановського. Тренер став прототипом одного з головних героїв. В основі фільму - конфлікт між тренером футбольної команди і найкращими гравцями.Джерело

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.05.2017, 18:49
V.S.O.P.
Автор:
(V.S.O.P.)
Статус:
Эксперт (10017 комментариев)
Подписчиков:
27
Медали:
Выбор редакции × 24
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Осасуна 0 : 1   20 апреля 17:15
Чемпионат Украины Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00
Чемпионат Франции Нант Ренн - : - 20 апреля 18:00
Чемпионат Италии Эмполи Наполи - : - 20 апреля 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть