Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Скуштуємо медку і в гостях!

2017-07-31 20:05 За тиждень відбулось багато подій. Кожній події можна було присвятити окремий матеріал. Тут і перемога Динамо ... Скуштуємо медку і в гостях!

За тиждень відбулось багато подій. Кожній події можна було присвятити окремий матеріал. Тут і перемога Динамо над Янг Бойз, і можливі трансфери, де вималювались два кандидати, і феєрична перемога над Карпатами і скандал у Дніпрі. Зараз Динамо чекає матч відповідь із швейцарцями. Команда останні три матчі провела настільки переконливо, що більшість затихла.

Чи то в очікуванні першої командної помилки, чи то від шоку. Бо ж ніхто не сподівався таких швидких змін у грі Динамо. А зміни можна побачити легко. Динамо Хацкевича грає, грає у привабливий футбол. Тому у багатьох є запитання про те, а що ми бачимо? Так я впевнений, що є думки про нового тренера і ефект новизни. Що через декілька тижнів команда зав’яне. Та цілком можливо і інше, що це Динамо буде тільки додавати.
Поспішати із висновками дійсно не варто. Треба просто радіти кожній перемозі і бути разом із командою. Бо дійсно в обороні є прогалини. Дуже не вистачає спокою і надійності. Та й не має жодної команди, яка б проводила сезон рівно, без зривів. В атаці із Карпатами зіграли якісно. Витратили не так багато зусиль. Гра далась легко. Точніше присутність ротації, своєчасні заміни і раціоналізм дають команді можливість якісно відновитись на середу. Дебют Кендзьори викликав запитання. Та хочеться відмітити деякі особливості. Поляк грає у швидкий футбол, грає у дотик, має прекрасний середній пас і завжди намагається агресивно розвивати атаку. Так, він двічі помилився позиційно в обороні і тоді ми побачили те, що він не має видатної швидкості, починає грати руками, тягнути за футболку. Та над цим треба працювати. По Циганкову і його видатній грі. Це те, чого ми від нього очікуємо. Такі матчі дають зростання, дають впевненість. Цього сезону віддача від Віктора повинна зростати. І в таких матчах він повинен виходити і давати результат. Так, далеко не в кожному матчі. Та в окремих матчах саме він повинен ставати лідером. Це суть молодості. Тому дякую команді за цю гру!

Стосовно ж скандалу в Дніпрі, то всім все ясно. Вчергове ми побачили недоторканну команду і недоторканних гравців, яким можна бити, можна творити на полі свавілля. Це я маю на увазі чергові жахливі накладки від Бернарда, жорстокі вирубаючи блоки від Степаненко, відверта підступність від Срни, та жахливі відмашки від Тайсона. Все це було вже далеко не один раз. І чомусь завжди це сходить цим гравцям з рук. Як і поведінка Фонсеки, який виявляється має змогу диктувати арбітру скільки хвилин тому додавати. Світовий нонсенс. В будь-якому адекватному чемпіонаті суддя вилучив би тренера одразу за таке. І він би сидів наступні 2 гри на трибуні. Донєцкіє просто настільки знахабніли, та й не видно у дисциплінарних комітетів жодного бажання ставити їх на місце, що треба вболівальника все брати в свої руки. Бо без нас вони будуть тільки нахабніти і далі. Міри ж такі люди не знають. Вони розуміють тільки силу. А за хлопців зі Сталі дійсно прикро. Бо зіграли вони якісно, порядно і дисципліновано. Просто зіштовхнулися із мразями і подонками. Як там у одного вже класика? Із бидлом!

Що чекає Динамо в Берні? Безумовно матч не буде простим. Штучний газон. Кажуть, що це все на користь Янг Бойз, та в чому основний плюс сьогоднішнього Динамо? У швидких атаках. А таке поле дає максимальну швидкість атакам. Та треба як і в Києві грати не другим номером. Контроль м’яча, швидкі атаки, насичення ліній, їх витримка і гра на перехопленнях. Як показав перший матч, що гравці команди суперника часто втрачають м’яч під тиском, обрізаються. До того ж зараз є сумніви у тому, що проти Динамо зіграють Саного і Сулеймані. Вони зараз травмовані. Можливо відновляться. Та головне для Динамо – зіграти у власний футбол. Не дати простору супернику. Що показав перший матч? Що швейцарців не вистачає на два тайми у високому темпі. Що Динамо у кожній лінії переважає. Що Хачеріді вирішив проблему Оаро. Та от із Ассалє команда не впоралась. Потрібна віра в команду. Результат дає змогу грати з позиції сили, диктувати умови і ловити суперника. Тому чекаю цей матч. Хочеться побачити яку тактику використає Хацкевич. Думаю, що матч знову буде якісним, насиченим, темповим.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2017, 20:05
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть