Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Теорія заговорів!

2017-08-11 21:17 Завжди хочеться знайти те, що знаходиться між строк. Трансферна будь-якого гравця – завжди таємниця за сімома ... Теорія заговорів!

Завжди хочеться знайти те, що знаходиться між строк. Трансферна будь-якого гравця – завжди таємниця за сімома печатями. Дійсно іноді важко зрозуміти те, чим керується менеджмент при підписанні того, чи іншого гравця. І яка роль агентів гравців у таких переходах. Також важливим є вміння команд розкручувати гравців і вдало їх продавати.

У більшості випадків ці трансфери виявляються пустушками. Зараз ми спостерігаємо як скаженіє трансферний ринок. Перехід малиша Нея в ПСЖ, як це все було проведено, які скажені гроші заплачено. Та Неймар багато разів довів свою унікальність, чого варта тільки його видатна гру у ЛЧ Барселони проти ПСЖ. Він витягнув нульовий матч. Саме ця гра стала вирішальної для шейхів. Вони вирішили придбати собі такого гравця. Якість Неймара перевірена роками стабільної гри. А от якість Мбапе, який грав у збитій команді із якісними фланговими захисниками, прекрасним центром поля і досвідченим партнером, викликає величезні сумніви. Скільки вже було подібних талантів, таких як Ель Шаараві, Бріль Емболо, Маріо Балотелі, Антоніо Кассано, Марсіаль, Кейррісон, Жо… Можна зіграти видатний сезон, а потім бути просто середнім гравцем. Таких прикладів дуже багато. Та може Мбапе стане виключенням.
Роль футбольних агентів величезна. Особливо якщо агент вміє якісно розкрутити гравця і продати за велику суму грошей. У наш час дуже багато гравців не можуть знайти собі команди. Тут і включаються агенти. Чим краще в тебе агент, тим кращий у тебе клуб, краща зарплата. Є досить багато якісних гравців, які грають у посередніх командах. І є дуже багато посередностей, які грають у великих командах. Хоча не всі з них грають, та гроші отримують стабільно. Динамо шукало лівого захисника. Ми всі знаємо, що після досить великого відбору клуб вирішував між румуном Філіпом і хорватом Барішичем. І тут зовсім несподівано до Динамо приїхав Йосип Піваріч. Чому так сталось?

Барішичу зараз 24 роки. Це гравець, який багато років був недооціненим. Хоча завжди вважався талантом. Він потрапив на контракт до Динамо Загреб, але не зміг виграти конкуренцію саме у Піваріча. Та він показав свій характер. За останні декілька років Борна Барішич суттєво додав у фізиці, у якості гри. І далеко не факт, що саме Піваріч зараз буде основним лівим у збірній. Так, Барішич програє Піварічу у якості роботи на атаку, у швидкості, та він значно кращий на другому поверсі і у роботі в захисті. Як Здравко Маміч заблокував вже здійснений трансфер Барішича в Київ – вирішувалось на рівні його і Суркіса. Маміч влаштував свого гравця, потурбувався про нього. Це стосунки президентів, які провели між собою вже далеко не один трансфер.

Чому не розглядали Піваріча? Думаю, що питання було у ціні. Мало хто може бути впевненим у тому, що зможе легко підписати основного збірника Хорватії. Це рівень. Реальна ціна Піваріча на сьогодні десь 6-7 млн. євро. Він досить збалансований гравець, із величезним досвідом, який однаково якісно грає як на оборону, так і на атаку. Так, він не є гравцем екстра класу. Досвід і баланс – його основні якісні риси. Є швидкість, є пас, є світла голова, є жорсткість. Та трансфер відбувся за дуже адекватну ціну. І це стосунки двох людей.

Як відчуває себе Барішич? Поганенько. Бо він працював над тим, щоб перейти в Динамо, отримати великий контракт. Зараз йому доведеться залишитись в Хорватії і пробивати далі собі місце. Та я думаю, що він зможе, бо дуже талановитий гравець. Динамо втратило перспективного гравця. А підписало готового, досить високого рівня без перспективи на великий трансфер. Та можливо Суркіс вибудував, виторгував, лінію на перспективу. Щоб і далі до нас переходили гравці Маміча. З точки зору стратегії – виглядає краще. Бо ж Маміч – найвпливовіша людина у футоблі Хорватії. Цікаво що ж буде далі.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2017, 21:17
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть