Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякую за свято, Збірно !

2017-09-03 05:00 Дякую за свято, Збірно ! Мої найщиріщі вітання з чудовою, красивою, неймовірною та просто перемогою над ...

Дякую за свято, Збірно !

Мої найщиріщі вітання з чудовою, красивою, неймовірною та просто перемогою над Туреччиною ! Не передати усе те, що я відчув учора на стадіоні "Металіст-сіті". А особливо радію сильно цій перемозі, бо нарешті покарали цигана за його довгий язик. І покарали справедливо.

І газон перед матчем спеціально полили та траву занадто коротко підстригли :)

На матчі був разом з відомим на цьому сайті паном Анатолієм, відомим, як Toha (Toha111) та Сергієм, відомим, як $ergio.

Дуже багато цього разу сподобалося. Сподобалася надійність Євгена Хачеріді. Впевнена гра з елементами пресингу від капітана - Руслана Ротаня. А Руслану, на секунду, вже 36 років. Я пам'ятаю, що вийшовши один на один з воротарем, Руся не забив. Але він старався на полі. Капітан одним словом ! Спокійна гра від Тараса Степаненка. Фантастична гра Ярмоли та Коно. Розумна не по роках гра Матвієнка. Зв'язка Ярмола-Бутко чудова взаємодіяла.

На рахунок Коваленко, то учора він зіграв напевно свою найкращу гру за Збірну з найгірших. Без жартів. Помилявся дуже мало. Але робив занадто багато зайвих рухів. І чомусь, як тільки приймав м'яча, то відразу його позбувався, віддаючі пас на ближнього. Може це було його завданням - при прийомі м'яча, віддавати ближньому ? Хто його зна.

І ще раз про Ярмолу та Коно, щоб там не казали деякі "іксперти" з відомих каналів, і якби не називали цих двох файних хлопців, але обидва учора довели, що вони є найкращими зараз у складі України. Швидкість Конопи та індивідуальна майстерність Ярмоли - це і є успіх нашої Збірної.

А що Кравець ? А Артем виконував свою роботу - боровся та робив забігання. Запишемо йому у плюс гольову на Ярмолу.

А тобі кажу я прощавай, румун, циган та хитрий будулай ! Сподіваюся, що ми ніколи не побачимо твою пику, та не побачуємо твої самовпевнені слова, що усіх ти особисто переможеш.

А скільки разів стадіон затягував "Червону Руту", я вже і не пригадаю. І це було правильною ініціативою - за дві години до матчу влаштували виступити маленьких українських співаків. Як вони співали відомі українські пісні - не передати словами. Було душевно. Це треба було бути на стадіоні, щоб почути увесь цей драйв.

Сподіваюся, що усі чули наші скандування "молодці" на протязі усього матчу ? Ну не могли ультрас не заспівати свій культовий гімн - "лалалалала" :)

Після матчу, наші вболівальники почали скандувати "Шева ! Шева !". І напевно це правильно. Заслужив на це учора. Усі заслужили.

Багато, хто знає, що після матчу більшість вболівальників прямує на залізничний вокзал. Цього разу усе було так само. На теріторії вокзалу святкування і досі продовжується.

Дякую тобі, Харкове ! Усе було круто !

Це був мій 56-й матч Збірної, який я відвідав наживо. Сподіваюся, що буде і 57-й :)






Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2017, 05:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть