Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамо" Київ втратило ВІРУ, НАДІЮ та ЛЮБОВ своїх вболівальників!

2017-10-29 23:00 Не хочеться робити жодного аналізу гри улюбленого клубу ДК після гри у Львові. Ганьба та й ...

Не хочеться робити жодного аналізу гри улюбленого клубу ДК після гри у Львові. Ганьба та й годі! Був шанс скоротити розрив від ШД,але ,судячи з такої гри, ні тренери,ні гравці й самі не вірять в те,що можна наздогнати ШД....

Скільки вже писав і я,і вболівальники про те,що ДК всі матчі грає ПІШКИ! А віз і далі там же-складається враження,що в нинішнього складу ДК в усіх квадратні яйця!

Бо інакше стоячу гру пояснити важко. Гравці при Лобановському землю гризли і перемагали через "не можу",а теперішні міліонери мають в задньому місці всіх своїх вболівальників.

ВІРА,НАДІЯ,ЛЮБОВ. Вболівальники ДК вже давно втратили ВІРУ у свій клуб,який з грандів укр.футболу став звичайним середнячком УПЛ,а в Европі його котирування ще нижчі-набагато нижчі середнього європейського рівня. НАДІЯ втрачається останньою,але вболівальники давно вже її втратили по відношенню до улюбленої команди.Немає довіри ні до президента клубу, ні до тренерського штабу,ні до гравців команди,рівень майстерності яких не відповідає рівню ДК... ЛЮБОВ до свого клубу втрачається з кожною такою грою,як сьогодні. ДК вже не може похвалитися отою любов'ю своїх вболівальників,які колись заповнювали 100-тис.стадіон.Теперішню любов глядачів видно по порожньому Олімпійському стадіоні на іграх ДК.Та й на інших периферійних стадіонах на ДК ходить все менше глядачів.Чому? Бо немає на кого і на що дивитися! Гравці ДК повинні вболівальникам платити зі своїх міліонних статків,щоб ті ходили на них дивитися!

Висновки: Президент ДК повинен шукати нового ЗАРУБІЖНОГО тренера з іменем! Іншого варіанту я особисто не бачу. ЧУ вже провалений,то ж бажано награвати молодь з дубля.З легіонерів залишити хіба що Мбокані та Мораеса...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2017, 23:00
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3245 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть