Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Центральні захисники. ч.1. Выбор редакции

2017-12-14 21:33 Якщо розглядати трансферні пріоритети, то більшість погодиться із тим, що найважливіше зараз придбати якісного центрального захисника. ... Трансферні пошуки. Центральні захисники. ч.1.

Якщо розглядати трансферні пріоритети, то більшість погодиться із тим, що найважливіше зараз придбати якісного центрального захисника. Якщо ми заглянемо в дубль, то побачимо, що основною парою, яку награвали, були Попов і Миколенко. Обидвом лише 18 років. І обидва гравці мають прекрасні характеристики.

Миколенко вже тренується із першою командою, потрохи награється, але чомусь не в центрі захисту. Попов у серпні отримав важку травму і вилетів на невідомий строк. Саме тому у центр захисту вимушено перемістили опорних півзахисників Алібекова і Калюжного. Треба бути чесними, що вони на цих позиціях часто помиляються. По суті на сьогодні із дубля Динамо не може взяти готового центрального захисника. Окрім Миколенко зрозуміло. До того ж команду залишає Віда, а Пантіч відверто розчаровує і зрозуміло, що тренерський штаб на нього не розраховує. Та ще й підвисає Хачеріді, у якого 6 місяців до кінця контракту. Тому потрібен якісний захисник, який підсилить цю лінію, створить реальну конкуренцію. Тому пропоную свої варіанти.
                                                            Рамі Рабіа

Це 24-х річний центральний захисник єгипетського Ель Ахлі і збірної Єгипту. Основний гравець. Харизматичний, із характером, хоробрим серцем. Цей захисник має лідерські якості. За самовіддачею, жорсткістю, вмінням вести силову боротьбу вверху і внизу він не поступається Відє. Я б навіть сказав, що він ще більш жорсткий. Дуже непогана швидкість, вміння підключатись в атаку. Має прекрасні габаритні данні і досить привабливий футбольний вік. У нього була спроба у 21 рік пробитись до Спортінга, але не вийшло і він повернувся додому. Та за останні декілька років сильно виріс як гравець. Як на мене, то це оптимальний варіант за співвідношенням ціна-якість. Бо цей трансфер не буде занадто дорогим. І для нас це буде реальне підсилення гравцем в оптимальному віці із гарним досвідом.

                                                            Джента Міура

22-х річний центральний захисник Гамба Осакі і збірної Японії. Цей гравець сильно прогресує останній рік. Не випадково він отримав виклик до нац. збірної. У хлопця прекрасні характеристики. Хоча Міура і не має зросту Хачеріді, але вміє обирати позицію, прекрасний стрибок і саме тому дуже небезпечний на стандартах. Різкий, вибуховий, жорсткий, із прекрасним першим пасом, вмінням грати один в один у захисті. Безумовно це зірка, що сходить в японському футболі. Має чудові задатки стати сильним захисником. Я вже знаю, що не всі розуміють японців в Україні. Та якщо японці грають у Білорусі і Польщі, то наш чемпіонат і Динамо точно значно більш привабливіші. До того ж цей трансфер може підсилити якісно команду свіжим гравцем із лідерськими задатками, вмінням грати у сучасний, швидкісний футбол.

                                                      Мохамед Алі Камара

20-ти річний гвінеєць ізраїльського Хапоеля Раанана. Височенний гравець із прекрасною швидкістю, дуже спокійним характером, чудовим першим пасом як середнім, так і довгим. На сьогодні він не привертає до себе увагу, бо грає у маленькій команді скромного чемпіонату. Та у хлопця прекрасні задатки. Зріст, вибір позиції, пластичність, вміння вести боротьбу. Хороша альтернатива Хачеріді за прийнятні гроші. Я думаю, що з нього може вийти дуже сильний гравець. А зараз це були б гарні інвестиції.

                                                          Матео Барац

23-х річний гравець Осієка і вже нац. збірної Хорватії. Дуже цікавий гравець. Його кар’єра чимось схожа із Борною Барішичем. Хоча Барац все ж ніколи не вважався талановитим гравцем. Його ніколи не кликали до юнацьких збірних. А він продовжував працювати над собою. Поступово із самих нижчих ліг він піднявся до однієї із сильніших команд Хорватії. Безумовно він буде підійматись і далі. Дебют у збірній – аванс. Його помітили, поставили на олівець. Високий, потужний центральний захисник із робочою лівою ногою. Як на мене, то він кращий у всіх показниках Тамаша Кадара. Він швидше, мобільніше, у нього краще відбір, вибір позиції, гра на другому поверсі. Навіть перший пас кращий. А це одна із головних якісних рис угорця. У хорватів ціла плеяда гравців високого рівня в центрі захисту під Відою і Ловреном.. Це і Єлєж, Мітрович, Міліч, Ніжич. Безумовно є Єдвай і Бенковіч. Але цих хлопців ми собі дозволити не зможемо, дуже дорогі. Барац продовжує працювати над собою. Я думаю, що він може досягти високого рівня. І перехід у команду рівня Динамо для нього був би прекрасним викликом.

                                                          Сесе Франк Пепе

21-но річний французький центральний захисник кропивницької Зірки. Цей вихованець ПСЖ дуже якісно зарекомендував себе в нашому чемпіонаті. Високий, потужний гравець із гарною швидкістю. Безумовно у Сесе закладено гарна однієї із кращих футбольних шкіл Європи. Пепе ще досить молодий гравець. І зараз це найцікавіший центральний захисник у нашому чемпіонаті не із команд грандів. Тому сппрогнозувати інтерес Динамо до нього цілком можливо.

                                                     Жан-Філіпп Гбамін

22-х річний гравець Майнца і збірної Кот-д’Івуара. Універсальний гравець, який може зіграти і опорника. Має чудові габарити, прекрасну дистанційну швидкість, вміння вести силову боротьбу, вигравати силові єдиноборства. Із усього мого списку – найдорожчий гравець. Але ще достатньо молодий. У хлопця прекрасна перспектива. Він стабільно гравець старту. Так, не думаю, що за ним вишукується величезна черга покупців. Та для Динамо це була б чудова інвестиція. Гбамін може одразу заграти у старті. Безумовно він ще потребує огранки. У потенціалі це гравець рівня ЛЧ, а зараз це гарний варіант за солідну суму, думаю десь 6-7 млн євро взяти вже сильного гравця ,як для нашого чемпіонату. І через три роки продати його набагато дорожче.

Чи ідеальних гравців я підібрав? Чи достатній це вибір? Насправді вибір дуже обмежений. Бо я не можу пропонувати гравців, які заграні у ЛЄ. Це не буде підсиленням для Динамо на весну. Тому я обирав із тих, хто доступний. Вибір значно звужений. Кращі грають у провідних турнірах, провідних чемпіонатах. Чому я не торкався Латинської Америки? Бо Динамо давно там не купує. А вибір гравців там дуже якісний. Цілком можливо, що напишу окремий блог по гравцям із цього регіону. Особисто я дуже хотів би побачити в Динамо єгиптянина Рабіа. Готовий, сильний гравець. Ще й не розкручений, не розбалуваний. Захисник буде. І думаю, що не дешевий. Динамо вийшло на ринок із нормальними грошима. Так, менше ніж 4-5 років тому, та все ж готовність платити 7 млн євро за гравця говорить про амбіції. Нас чекає цікавий трансферний місяць. Впевнений, що до кінця грудня нас чекає вже перше підписання. А може і не одне.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.12.2017, 21:33
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть