Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Welcome to Dynamo Kyiv, Benjamin Verbic! Выбор редакции

2017-12-25 21:00 Поява першого новачка Динамо чомусь пройшла буденно. Не має великого захоплення. Чому? Бо всі останні трансфери ... Welcome to Dynamo Kyiv, Benjamin Verbic!

Поява першого новачка Динамо чомусь пройшла буденно. Не має великого захоплення. Чому? Бо всі останні трансфери Динамо не є такими гучними, як це було 4-5 років тому. Є очікування, сподівання. Більшість з нас хоче побачити потужну команду, потужні трансфери. Та все ж є розуміння того, що фінансова ситуація в команді, в Україні зараз така, що трансфери за 10-15 млн євро зараз неможливі.

І все ж, треба сказати, що в новій історії Динамо зробило поки що свій найдорожчий трансфер. Це говорить лише про те, що президент продовжує вкладати гроші в команду, намагатися зробити все для того, щоб був розвиток і саме трансферною політикою Динамо повинно заявляти про свої амбіції. В сьогоднішніх фінансових реаліях цей перехід є дуже гучним. Хто ж такий Беньямін Вербич і чому про цей трансфер варто говорити?
Варто звернути на розвиток кар’єри гравця. Безумовно хлопця ведуть дуже професійні словенські агенти. Впевнений, що вони вибудовують його кар’єру, допомагають Беньяміну розвиватись у правильному напрямку. Успіхи команд, в яких грає Вербич, безпосередньо пов’язані із його особистим розвитком. І чим вища доля його роботи на загальний результат, тим кращий загальний результат у команди. Тут легко побачити циклічність. Перший рік – втягнення, другий рік – розкриття, третій рік – бенефіс. Так було у словенському Цел’є, так було у датському Копенгагені. Гравець має характер. Це легко побачити. Він багато працює над собою для того, щоб піднятись на наступну сходинку. За останній рік Беньямін сильно додав у фізиці, він наростив масу, що дало змогу краще вести силову боротьбу, краще витримувати навантаження сезону.

В Цел’є він був одним із багатьох талановитих хлопців, та на третій рік став справжнім лідером. І був викликаний до Збірної у 21 рік. Так само відбулось у Данії. Він був одним з багатьох, а в цьому сезоні він кращий гравець осені. Потрапив до збірної ЛЄ. І за загальним рейтингом посів друге місце серед всіх гравців, які грають в цьому турнірі. Погодьтесь, що бути за Адуріцем – дуже високий показник. Бо ж у ЛЄ грають багато команд, багато потужних гравців. Це говорить про те, що Динамо бере гравця, який на сьогодні перебуває на піку кар’єри. Та чи це пік, чи це просто черговий етап?

Зрозуміло, що рівень Динамо значно вищий за рівень Копенгагена. Шо рівень конкуренції в середині команди також абсолютно інший. І просто так а ні Гонсалєз, а ні Циганков свого не від дадуть. До того ж не варто забувати про Богдана Ледньова, який також буде своє вигризати. Тому це дійсно виклик для словенця. Багато хто сказав про його швидкість, про техніку, про удар. Та я не скажу, що він в цих показниках сильніший за тих гравців, що є у нас. Особисто я дійсно виділяю характер. Дуже сильний характер, готовність грати і розвиватись. Не зупинятись у розвитку, як це зробив Дерліс. Працювати і додавати. Саме це для мене є найважливішим. Вербич у Динамо може додати, стати ще сильнішим гравцем, можливо і лідером. Хоча особисто я бачу лідерами Циганкова і Шапаренко. Та сама риса – зростання Беньяміна разом із командою, зростання долі його впливу на загальний результат. Ми взяли гравця, якому ще є куди зростати, який готовий це робити, якого не засмучують невдачі і нові виклики. Характер бійця – головне у словенці.

Трансферна компанія Динамо розпочалась оптимістично. Амбіційний молодий гравець вже із досвідом міжнародним у молоду, амбіційну команду. Тепер нас чекатиме новий трансфер. Чи буде він напередодні Нового Року, чи напередодні православного Різдва? Головне – напрямок. Якщо і другий гравець у центр захисту буде мати характер, амбіції і перспективи – засвідчить напрямок амбіцій Динамо Хацкевича.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.12.2017, 21:00
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть