Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Заява фк " Карпати" щодо " Справи Гудими"

2018-03-07 01:49 Сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація про врегулювання спору між ФК «Карпати» та Володимиром Гудимою.У зв’язку з ... Заява фк " Карпати" щодо " Справи Гудими"

Сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація про врегулювання спору між ФК «Карпати» та Володимиром Гудимою.У зв’язку з цим ФК «Карпати» вважає за необхідне поінформувати громадськість про те, що спір у Клубу існував та продовжує існувати не з Гудимою, а з системою, яка використовуючи Футбол роками висмоктувала із клубів фінансові ресурси.

Прізвища конкретних функціонерів цієї системи частково було названо в ефірі програми «ПроФутбол» 4 березня 2018 року: ведучий Ігор Циганик достатньо доступно розтлумачив глядачам про «організоване злочинне угрупування», яким моделювались несправедливі рішення на користь футболістів.

Переконані, що таких публічних заяв має бути достатньо, аби відповідні розслідування були розпочаті, тим паче, що першим віце-президентом у сьогоднішньому складі ФФУ є очільник новоствореної Спеціалізованої Антикорупційної Прокуратури Назар Холодницький, львів’янин. І йому, безперечно, як і нам, відомі факти гучних та ефективних антикорупційних розслідувань, проведених ФБР щодо окремих функціонерів ФІФА та УЄФА, а також про широкомасштабні корупційні скандали у Туреччині, Італії та Польщі, за наслідками яких значну кількість їх фігурантів було притягнуто до кримінальної відповідальності.

ФК «Карпати» вважає, що ця справа повинна спонукати громадськість та відповідні органи до ретельних розслідувань, а також стати детонатором, який підірвесистему корупції в українському футболі. Ми ж, у свою чергу не зупинимось у пошуку справедливих рішень, в тому числі – за межами футбольних інституцій. Правда – поруч, і буде підтверджена.

Щодо екс-футболіста Клубу, то очевидно, що його відмова від претензій свідчить про те, що такі претензії були безпідставними. ФК «Карпати» цінує зусилля усіх небайдужих осіб, зокрема – уболівальників, які зайнялися збором коштів для Гудими, однак просить не продовжувати цю діяльність, натомість посприяти проведенню об’єктивного розслідування цієї справи, а коштам знайти більш гідне застосування – наприклад, передати на потреби захисників наших східних кордонів.

Цю заяву просимо також вважати офіційним зверненням до органів, які покликані втілювати в життя заклик Президента України «Жити по-новому». Якщо не в країні, то хоча б у футболі.

Інформаційний центр ФК «Карпати» Фото: © ФК «Карпати»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2018, 01:49
07.03.2018, 01:49
295694 4 rosa196311, kna, Leonard, bam73
edvard
Автор:
(edvard)
Статус:
Наставник (1281 комментарий)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 14

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть