Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сумні часи настали в Україні.І не тільки у футболі.

2018-03-24 09:42 Що можна сказати по грі? З такою "грою" нам ніде нічого не світить. Що ми побачили? ...

Що можна сказати по грі? З такою "грою" нам ніде нічого не світить. Що ми побачили? Та сама тактика Ріанчо,яка зіпсула всю гру в ДК колись- пішохідна гра поперек поля на своїй половині та паси назад воротареві (пас заради пасу???? чи для збільшення ТТД????).Невже нам така "барселона" потрібна в ЗБУ??

? Якби ще хоч захисники не помилялися,а то так вже напасувалися,що 2-3 рази вивели сам-на сам арабів з нашим воротарем-добре,що вони не реалізували.Бо було б замість 1:1 десь 1:4. Я жодного разу не бачив за всю гру,щоб араби пасували своєму воротареві або по кілька хвилин перепасовувалися на своїй половині поля,а в нас після десь 20-ї відкидки воротареві вже перестав рахувати..Нарешті ми всі побачили,-чому Коноплянку не ставлять в основі Шальке.Від колишнього нашого гравця залишилася бліда тінь.Зіграністю команди і не пахло,-бо звідки їй взятися при купі нових гравців??? Ось і вийшло-бий та біжи!. У Кравця (як і в Левандовського з Баварії) краще виходить грати головою,ніж ногами. Як на мене,ні йому,ні Селезньову вже давно не місце в ЗБУ. Марлос навіть не нагадував самого себе в ШД,бо грав не на своїй позиції. Нам би могло і повезти,якби в Беседіна,Караваєва і в інших була хоч би на середньому рівні виконавська майстерність.Але вона в гравців не проглядається,тому й маємо те,що маємо.

Я також вважаю,що ЗАРАНО довірили Шевченку ЗБУ. Йому спочатку варто було б починати з командою 1-2 ліги (і не обов'язково в Україні),набути досвіду,а не відразу експерементувати у збірній.А наразі нас чекають матчі ЗБУ за цим самим сценарієм і такими ж результатами,якщо не гірші. Сумні часи настали в Україні і не тільки у футболі...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.03.2018, 09:42
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3245 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть