Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фінал Ліги Чемпіонів. Хто є хто....

2018-04-22 21:31 Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс був присутній на церемонії передачі Києву і ФФУ Кубків Ліги чемпіонів, однак ...

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс був присутній на церемонії передачі Києву і ФФУ Кубків Ліги чемпіонів, однак слова йому не надали..

"Мене сюди не запрошувала Федерація футболу. Мене запросив мій друг, легендарний спортсмен. Ми з братами Кличками друзі десятки років", – сказав він журналістам у суботу після церемонії на Хрещатику.

"У 2014 році пан Платіні, сидячи за одним столом з президентом України (Петром Порошенком) і зі мною, сказав, що Суркіс зробив йому дірку в голові питанням про надання Україні права проведення фіналу Ліги чемпіонів. І, в принципі, розглядався 2020-й, але я вже тоді сказав, що нас цікавить фінал ЛЧ-2018, який відбудеться перед іншою відомою подією", – зазначив Г. Суркіс.

Він нагадав, що коли Олександр Чеферін став президентом УЄФА 14 вересня 2016 року, то вже наступного дня на виконкомі УЄФА було ухвалено рішення щодо надання Києву фіналу ЛЧ-2018.

"Для цього було дуже багато зроблено. Після виконкому я зателефонував Павелку і президенту країни, було багато щастя, радості і всі вітали це. Але у мене таке враження, що у пана Павелка до отримання цього фіналу мають стосунок навіть його прибиральниці, а пан Суркіс, на жаль, не має можливості бути запрошеним на таку подію, яку організовує ФФУ. Не має значення, люблять мене чи ні, але є якийсь принцип корпоративної етики", – підкреслив Суркіс.

Відповідаючи на запитання видання про те, як УЄФА оцінює зараз підготовку Києва до фіналу ЛЧ, Суркіс сказав: "Безумовно, зараз ми перебуваємо в цейтноті, тому що багато технологічних речей, які ми маємо робити раніше, на жаль, сьогодні робляться в останню чергу. але ми так звикли: ми, так би мовити, важливо починаємо, але швидко їдемо. І я думаю, що ми швидко доїдемо до того, що УЄФА буде задоволена. Я дуже на це сподіваюся, тому що у нас немає іншого вибору".

Корпоративна етика в Павелко? Не на того напали.. Суркіс привіз ЄВРО 2012 і фінал КЛЧ 2018 а його навіть не запросили на церемонію.. Жесть. Підлість ФФУ не знає меж...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2018, 21:31
22.04.2018, 21:31
298830 2 Internat, xx2z
bonv
Автор:
(bonv)
Статус:
Эксперт (29129 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть