Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фінальні змагання академій і випускний рік Динамо. Выбор редакции

2018-06-25 21:03 Сьогодні так мало матеріалів по Динамо. Не дивлюсь ЧС, а на сайті величезна кількість матеріалів, які ... Фінальні змагання академій і випускний рік Динамо.

Сьогодні так мало матеріалів по Динамо. Не дивлюсь ЧС, а на сайті величезна кількість матеріалів, які присвячені виключно цій події… І дійсно команда вже тиждень як вийшла після відпустки, вже тиждень проходить активна підготовка. Та все, що нас чекає, це матч 27 червня. І то не факт, що ми його побачимо.

За цей тиждень майже відсутня інформація про підготовку команди. Доходять новини лише з сторінок гравців у соц. мережах. Найактивніший тут Че Че. І не дивно. У нього півмільйона підписників. Також відомо те, що величезна кількість гравців з команди молодіжної зараз тренується з основою. На свої шанси дочекався Ледньов. У Богдана буде реальний шанс зачепитись за першу команду. Так само майже непомітно проходять фінальні матчі дитячих турнірів у віці від 14 до 17 років. А ця подія насправді для фахівців є визначальною. Для вболівальників же – справжня насолода, спостерігати за майбутнім Динамо.
Так закінчились турніри у двох групах. У віці 14-ти річних фінальний матч між шахтою і Динамо закінчився величезним скандалом. Шахта виграла золото, але виграла завдяки відверто брутальному і однобічному суддівству. Бо у ворота Динамо поставили пенальті, а за такий самий фол гравець Динамо отримав жовту за симуляцію. У турнірі 16-ти річних у півфіналі суддя взагалі вилучив 2 гравців Динамо. В тому числі лідера команди, найкращого гравця, Владислава Ваната. Ці вилучення настільки надумані і в них так легко побачити умисел, що стає все більш зрозумілим позиція фу-фу… Вони почали і на дитячому рівні знищувати Динамо. Та 16-ти річні хлопці здолали 4:3 шахту у фіналі і знову був лівий пенальті у наші ворота при рахунку 3:2 на нашу користь. А лідерські якості на себе взяв Віктор Блізніченко, який фантастичним за красотою ударом оформив дубль і приніс команді перемогу.

На цьому тижні розпочалась фінальна серія у групах команд серед хлопців 15-ти і 17-ти років. Безумовно багатьом цікаво подивитись на команду 15-ти річних, де виступає гравець, якого офіційно запросив до себе Штутгарт. Мова про Назара Волошина. Та я б звернув увагу на Олександра Міщенко, який виступає під 18-м номером. Це атакуючий півзахисник із прекрасним технічним арсеналом.

Що повинно цікавити шанувальників Динамо? Це безумовно команда 17-ти річних. Вчора була здобута перемога на Карпатами, а це на дитячому рівні дуже потужний суперник, із переконливим рахунком 7:0. А за грою і моментами там повинно було бути всі 20:0. Більшість хлопців з цієї групи вже встигли зіграти у турнірі 19-ти річних. Про одного з них навіть нещодавно Ігор Михайлович сказав, що він вже стукає у двері першої команди. Нічого собі так заява від президента?

Я розповідав у своїх блогах про декількох гравців з цієї групи. Першим був Алан Ауссі, який має якісну пресу і багато років був найкращим гравцем цієї вікової групи. Другий – воротар Руслан Нещерет, який взагалі повинен грати за 16-ти річних. А за його плечима вже 4 матчі у турнірі 19-ти річних. І він одночасно виступає за 2 збірні. Головне – щоб хлопця фізично не зламали. Руслана вважають найталановитішим воротарем серед усієї молоді Динамо. І на нього робить ставку Хацкевич. Та безумовно у випускному класі Динамо є достатньо і інших цікавих гравців. Саме про них хотілося б сказати декілька слів. Бо хочеться побажати кожному реалізуватись у дорослому футболі і в Динамо. Проб’ються не всі, та хтось з них може стати гравцем основного складу вже через 2-3 роки.

Саме в Динамо Ауссі зіштовхнувся із гідною конкуренцією, і з тим, що в команді є пара зіграних, фактурних, розумних гравців у центрі захисту. Ці хлопці вже багато років грають у парі у команді і збірній. Між ними є прекрасний зв’язок і порозуміння. Мова про харків’янина Даниїла Хондака і хлопця з Ужгороду Крістіана Біловара. Прекрасна пара надійних захисників. В атакуючий групі є трійка швидких, розумних хлопців, які вже закріпились у команді 19-ти річних. Більше за всіх зіграв Ярослав Надольський. Він і вчора відзначився дублем. Ярослав вже є стабільним гравцем старту команди 19-ти річних. І не дивно. У хлопця надзвичайна якість при атаках. Різкий, вибуховий, агресивний. Вся трійка атаки у команди 17-ти річних надзвичайно універсальна. Хлопці грають на всіх позиціях. Лівий вінгер Артем Шулянський має вишуканий стиль, прекрасну техніку. Це тонкий гравець, який показує надзвичайно інтелектуальний футбол.

Та безумовно головною зіркою цієї команди є той самий гравець, про якого ІМС сказав, що він вже стукає у двері першої команди. Вікентій Волошин – зірка, що сходить. У хлопця реально крута ліва нога, нереально круте вміння читати гру і надзвичайні атакувальні здібності. За рівнем таланту він цілковито може стати в один ряд із Шапаренко і Циганковим. А може навіть ще більшим за них. Він чимось схожий з Асенхіо з Реалу. Швидкий і технічний гравець із пасом, ударом. Стандарти з будь-якої відстані – реальна загроза. Голи прямим ударом з кутового – також для Вікентія звична справа. Чи постукає він у двері першої команди вже цього сезону? Цілком можливо. Бо він може зіграти продуктивно на всіх 4 позиціях в атаці.

Зараз йде фінальна серія. Всім, хто цікавиться Динамо, кому клуб небайдужий, хто бачить перспективу у молоді, раджу подивитись трансляції матчів фінальної групи. Ви відкриєте для себе талановиту українську молодь. Побачите перспективу реальну Динамо. Бо я назвав тут лише декілька імен, а насправді цікавих гравців набагато більше. І вже в наступному сезоні ці хлопці будуть грати у ЛЧ. Розширення кругозору допомагає орієнтуватись у реальних перспективах Динамо на найближчі роки.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.06.2018, 21:03
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 0   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть