Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Вінгери. ч.1. Выбор редакции

2018-07-06 22:19 Особисто мене все більше турбує одне питання. Спостерігаю за зборами команди. Нам показують чудову атмосферу, де ... Трансферні пошуки. Вінгери. ч.1.

Особисто мене все більше турбує одне питання. Спостерігаю за зборами команди. Нам показують чудову атмосферу, де бразилець Че Че чудово спілкується і з молодими українцями, і з балканськими легіонерами, грає в футбол на плей-стейшн. Олександр Хацкевич дає життєрадісні інтерв’ю. Де він розповідає про те, як гарно проходять збори, як молодь розвивається, як команда набирає оберти.

І за всім цим якось зникають важливі моменти. Головний момент – відсутність на зборах Гонсалєза. Все є. А він знаходиться десь у невідомому місті. Хоча вже давно повинен був бути на зборах. Тиша і від ЗМІ. Чому нікого не турбує цей момент? І в цьому розрізі чутки про Мансілью говорять про те, що парагвайцю вже почали шукати заміну. Може це і правильно. Але, оці всі шпигунські страсті – говорить про позицію менеджменту. Ніхто не хоче виносити проблем на публіку. Я бачу, що менеджмент Динамо шукає гравців, які мають талант, але з якоїсь причини не мають стабільної ігрової практики. І хочу навести власний список по вінгерам, яких також можна взяти на рік в оренду.
                                            Даніеле Верде

Цей 22-х річний вихованець Роми вже багато років намагається закріпитись в першій команді. Гравець молодіжної збірної Італії останні сезони достатньо успішно проводить в орендах. Останній рік Верде був у Вероні. В цій команді він був стабільним гравцем старту, показав себе достатньо якісним гравцем. Та у Ромі на його місце і так було 4 гравці, такі як Пероті, Ель Шаараві, Ундер і Жерсон, а влітку придбали молодого Клюйверта і зараз взагалі Верде шостий вінгер в обоймі. Тому на 90% його будуть або продавати, або віддавати в оренду знову. Хлопець прогресує, бо ще достатньо молодий. Для Динамо це цікавий варіант. В більш якісній команді, з нормальною ігровою практикою, цей італієць може суттєво додати. По ігровим характеристикам Верде універсальний гравець, модного зараз в Італії типу, маленький і швидкий, з чудовим технічним оснащенням.

                                                    Адам Оунас

21-но річний вінгер Наполі. В минулому сезоні він хоч і не так багато, але грав у першій команді. За цього гравця збірної Алжиру влітку 2017 було віддано 10 млн євро Бордо. Сума безумовно свідчила про перспективність на той момент 20-ти річного гравця. Він і зараз має достатньо привабливих характеристик, бо також універсальний гравець із швидкістю, світлою головою. Та основним він так і не став, що й не дивно при наявності Кальєхона, Мертенса, Інсіньє. А влітку 2018 Наполі підписав 2-х конкурентів, у Аякса Аміна Юнеса і у Болоньї Сімоне Верді. Перспективи алжирця на потрапляння в основний склад мінімальні. Безумовно Наполі буде прагнути продати гравця, зрозуміло, що не за ті 10, що придбало, бо гравець не мав практики, а отже і не довів доцільність таких грошей. Варіант оренди також буде цікавим. Тому і тут Динамо може взяти гравця в оренді із правом викупу, який пограв вже декілька років на високому рівні, в тому числі і у топовій команді.

                                                       Марко П’яца

23-х річний хорват туринського Ювентуса і збірної Хорватії. Гравець із великими талантом, який зробив занадто великий крок у кар’єрі, не розрахувавши наслідків. Конкуренція на його позицію величезна і конкуренти – топові, досвідчені гравці, в тому числі і Манджукіч. А ще варто згадати Дугласа Косту, Куадрадо, Бернардескі. П’яца просто не зумів собі пробити шлях в основу. Та ще й новини про Роналду , якого Юве вже начеб то підписав, позитиву хлопцю не додають. Взимку він пішов в оренду до Шальке, та там також майже не грав, лише 250 хвилин. Трансферна вартість продовжує падати. І гравець, його агент, будуть шукати собі місця, де б хлопець мав стабільну ігрову практику на високому міжнародному рівні. Марко дійсно достатньо універсальний і також може закрити навіть позицію форварда. Ми могли б взяти його в оренду із правом викупу за адекватні гроші. Бо трансферна ціна дійсно суттєво впала. У нас П’яца може знову заграти, а ми зможемо отримати бойову одиницю потужну і гравця із трансферними перспективами.

Чому я взяв Серію А і 3 перші команди? Щоб показати, що і тут можна, і треба шукати. Динамо гратиме в ЛЧ – аргумент. Єврокубки – аргумент для всіх гравців. Ми можемо запропонувати сильні фінансові умови, якісні підготовку і амбіційний проект. Брати гравців з топових команд – наука. Треба вчитись.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.07.2018, 22:19
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть