Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.8. Выбор редакции

2018-08-05 01:30 Весь день читаю як намагаються всі собаки на прив’язі довести те, що вони не просто так ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.8.

Весь день читаю як намагаються всі собаки на прив’язі довести те, що вони не просто так жують свою булку. Та загальні тези прості. Ніхто не намагається з собак включити голову. 4 перемога в чемпіонаті з 5 у Хацкевича, друга перемога за два тижні. І що? Судді, пенальті, випадковості, Пятов святий… собаки лають.

Якщо і далі будеш засліплений своєю красою, то втратиш все. Бо втрачаєш голод. Особисто я, як і більшість тут, тільки за те, щоб Динамо і далі так само системно випадково виносили цих красивих і святих. Тим часом Динамо продовжує роздавати талановиту молодь всім. Група атаки дубля втратила майже всіх. Більше того, навіть гравці з ю-19, які в дублі тоі не грали, вони так само будуть грати у командах нашої вишки. З вінгерів залишився Вантух і Цитаішвілі, з форвардів Русін і новачок Хоцяновський. А що буде коли Гія і Назарій отримають шанси за першу команду? Скажу відверто, що те, що молодь Динамо має такий попит – чудово. Тим більше, що ціла плеяда дуже талановитих гравців 2001 р. н. зможе тоді грати за дубль.
Хацкевич розповів про форварда, якого шукає селекція. ІМС розповів, що ця ж селекція надає Хацкевичу все нові і нові кандидатури. Це якась містика. Виявляється, що шукають швидкісного гравця, який зможе грати відтягнутого форварда і розганяти атаки. І одночасно зіграти на вістрі, коли виникне така потреба. Таких гравців взагалі то мало. Тим більше, що Теллін, про якого пішли чутки, що він вже в Києві на перемовинах, це абсолютно не відтягнутий форвард. Я вирішив не поступатись селекції і запропонувати ще парочку кандидатур.
                                                          Хебер

Мало хто знає цього 26-ти річного бразильця Рієки. У нього видатна біографія. Він вже встиг пограти і в Вірменії, і в Хорватії змінив другу команду. Є такі бразильці, які грають по вкрай середнім чемпіонатам, стабільно там забивають, чекають моменту, коли їх запросить велика команда. Так і тут. Рієка для Хорватії – велика команда, яка за останні роки суттєво посунула і Загреб і Хайдук з трону в їх монопольній боротьбі. Хебер провів шикарний минулий сезон. Він не тільки багато забивав, але і прекрасно асистував партнерам. Хлопець вміє розганяти атаки, має чудовий дриблінг, перший пас. Такий типовий бразилець із високим рівнем індивідуальної майстерності, якого за останній рік суттєво підтягнули у командній дисципліні, грі на результат. Вважаю, що для Динамо цей гравець міг би підсилити групу атаки, закрити проблемну позицію форварда.

                                                     Адмір Мехмеді

Ми знаємо цього гравця. Він знає Динамо. 2,5 роки тут були не завжди поганими. Адмір грав, забивав. Та він прийшов дуже молодим. Динамо тоді мало прекрасний склад. Конкуренцію витримати було важко. За ці роки він набув досвіду, пограв у сильних командах, мав прекрасні періоди в Німеччині. Він вміє грати з глибини, має техніку, швидкість. Може зіграти і на вістрі. Я думаю, що його повернення – була б для нього нова мотивація. Все ж Динамо веде боротьбу за золото, кожен гравець цього хоче.

                                                      Віктор Фішер

Безумовно це найцікавіший гравець із мого списку. Хлопцю лише 24 роки. У юному віці він потрапив в Аякс, де достатньо швидко став основним гравцем. Потім були Мідлсбро, Майнц. А з січня 2018 Копенгаген. Фішер повернувся в Данію і розкрився. Він природній вінгер, але в своєму новому клубі грає саме відтягнутого форварда і як він провів останні півроку. Агресивний, технічний, швидкий. Він органічно б зігрався із такими ж швидкими і технічними Вербічем і Циганковим. Ми б мали в атаці 3 агресорів. Дуже цього хотілося б. Тим більше, що придбати його цілком реально.

Особисто я зачекався на форварда. Так хочеться подивитись на Динамо в оптимальному складі, коли всі гравці, в тому числі і новачки, будуть в обоймі. Хочеться побачити реальну основу, як вона виглядатиме. І хочеться побачити гру цієї основи. Динамо влітку зробило сильні інвестиції. Суттєво підсилена лавка, глибина складу. Не вистачає лише одного гравця. І можна йти в ЛЧ.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2018, 01:30
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть